SCM Universitatea, amicale cu Energia Târgu Jiu și Zenit Sankt Petersburg

Echipa de baschet masculin a Craiovei va debuta în noul sezon pe 22 septembrie, în Cupa României, cu Steaua. Până atunci, însă, SCM Universitatea are de disputat opt partide amicale, iar printre viitoarele adversare se regăsesc Energia Târgu Jiu sau Zenit Sankt Petersburg.

walter-hodge-zenit-st-petersburg-ec14-photo-zenitÎntâia oară, baschetbaliștii craioveni își vor măsura forțele cu cei de la Energia. Meciul se va disputa miercurea viitoare de la 19:15, la Târgu Jiu. Peste trei zile, „alb-albaștrii” vor juca un alt amical, cu Phoenix Galați. Mai exact, partida va avea loc sâmbătă, 29 august, de la 17:30, la Craiova.

În perioada 3-10 septembrie, SCM „U” are programate încă patru jocuri, în cadrul unui turneu de pregătire programat în localitatea sârbă Vrsac. Zenit Sankt-Petersburg, echipă calificată în Euro Cup, va fi prima adversară a Craiovei, pe 4 septembrie.

Practic, cu cei de la Zenit, „legionarii” se vor pregăti pentru primul tur din Cupa României, fază în care îi vor întâlni, în dublă manșă, pe baschetbaliștii Stelei. La fel ca rușii, bucureștenii vor juca în Euro Cup. Primul meci dintre SCM Universitatea și Steaua CSM București se va disputa pe 22 septembrie, în Sala Polivalentă din Craiova. Returul va avea loc peste patru zile, la București.

Până la întâlnirea cu „roș-albaștrii”, însă, între 13 și 22 septembrie, craiovenii vor mai juca două partide amicale, ambele la Craiova. Deocamdată, adversarele nu au fost stabilite.

D.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER