SCMU Craiova şi-a adus pivot titular

Echipa de baschet SCMU Craiova l-a readus în Liga Naţională pe pivotul sârb Marko Djurkovic, care evoluase în sezoanele precedente pentru BCMU Piteşti şi Gaz Metan Mediaş. El a semnat pe un an şi spune că a ales Craiova pentru performanţă şi fani.

Marko Djurkovic are 28 de ani, 2,06 metri şi a mai jucat în cariera sa la echipele Zepter Viena, Sloga Kraljevo, Igokea, Partizan Belgrad, Krka, Borac Banja Luka şi Vizura, iar în sezonul trecut a jucat în Macedonia, la Rabotnicki. „Am făcut alegerea cea mai bună, sperăm să facem un sezon remarcabil şi să bucurăm inimoşii fani din Bănie” spune Djurkovic. Pe postul de pivot formaţia din Bănie l-a mai transferat pe Vlad Negoiţescu, de la Asesoft Ploieşti, echipă care s-a desfiinţat.

Sub comanda lui Oliver Popovic, lotul Craiovei s-a reunit astăzi în Parcul Romanescu. Tehnicianul sârb dispune în acest moment de jucătorii: Burlacu, Jovanovic, Micic, Bozo Djurasovic, Bozovic, Djurkovic, Petrişor, Negoiţescu,Damian, Ciotlăuş. Sezonul baschetbalistic începe la finalul lunii septembrie, cu primul tur al Cupei României, Liga Naţională demarând în octombrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER