SENZAȚIONAL! Am pus la care schimbarea conducerii ASSN cu omul lui Mititelu!

Aurel Avasiloae este din Iași, dar este fan Mititelu până la moarte. Dacă serialele preferate de comedie nu vă mai satisfac, este mereu o idee bună să-l vedeți pe Avasiloae în acțiune, răspunzându-le (pe contul de Facebook al stăpânului), fără să rateze vreunul, tuturor celor care îndrăznesc să-l conteste pe șeful suprem sau chiar să-l întrebe când își va înscrie echipa. Avasiloae este prost ca o curcă, dar feroce ca un tigru. Știți cum îl apără Mircea Badea pe Voiculescu? Ei, aflați că Mircea Badea e CĂCAT pe lângă Avasiloae! Mai ales acum, când Mititelu are nevoie mai mare ca oricând de ajutor.

Pentru că, recent, între fanii lui Mititelu s-a produs o schismă. Aproximativ 22 (am dat așa, un număr cât mai realist) au rămas de partea lui Mititelu, sub stricta conducere a lui Avasiloae, în timp ce restul de 38 (cei doar foarte analfabeți, nu ăia COMPLET analfabeți, precum cei din prima grupă) s-au revoltat și au rămas alături de Asociația (ne)Știința Suntem Noi. Echipă nu au nici unii, nici ceilalți, dar nici nu vor neapărat echipă. Scopul ambelor asociații (cel puțin cel declarat până la acest moment) este SĂ STRÂNGĂ BANI. De aici și cearta, de altfel. Mirajul celor PATRUZECI DE MII DE EURO strânși de asociația lui Sorinel l-a atras pe Mititelu, care a văzut în ei nu doar posibilitatea să-și plătească întreținerea și cablul, ci poate chiar pe aceea de a mai păcăli paișpe fraieri să joace pentru el măcar câțiva ani. Așa că Mititelu a cerut TOȚI banii împrumut, jurându-se pe mă-sa că-i dă înapoi în două săptămâni, dar Asociația a refuzat. De atunci, se ceartă ca orbii, spre amuzamentul oamenilor cu IQ măcar minim și spre fascinația celorlalți oameni, mare parte din ei ziariști la GSP.

Avasiloae știe cât îi trebuie lui Mititelu ca să se descurce anul ăsta: ”1 sută de mii de euro”. Noi am plusat la ”4 sute”!

În mai multe comentarii făcute pe contul stăpânului, moldoveanul Avasiloae și-a arătat disponibilitatea de a strânge bani pentru AMititelu. Așa că am zis să-l ajutăm. Am intrat în contact cu el pe Facebook și i-am zis că vrem să donăm bani și să-l ajutăm nu doar în strângerea de fonduri, ci și CU NIȘTE MIȘCĂRI EXTRAORDINAR DE PERVERSE de preluare a conducerii ASSN și, implicit, a celor PATRUZECI DE MII DE EURO. Dar, până la lovitura de stat, să vă prezentăm discuția financiar-contabilă:

strategie

Pasul 2: preluarea conducerii ASSN cu ajutorul omului lui Mititelu din interior: ”Cristina Soare sigur e cu noi!”

Planul noului șef de campanie al lui Mititelu este simplu: 1. Învingem dușmanii, 2. Strângem banii, 3. Scoatem în stradă fanii. L-am făcut noi să rimeze (cu plăcere!). Despre toate acestea am complotat împreună, după ce Avasiloae a fost uns strateg personal de către Mititelu. Observați că pe finalul conversației ne-am dat seama că scriem prea corect gramatical, așa că am încercat un ”n-ar fiii rău”. A funcționat!

omul de incredere 1

 

Dar cine să fie acest om de încredere? Ei bine, LOVITURĂ DE TEATRU! Omul de încredere este o doamnă care s-a insinuat pe lângă Sorinel (chiar are cover photo cu acesta), pentru că probabil Sorinel e genul prost la p***ă. Ușor de convins prin intermediul farmecelor feminine, în sensul ăsta. Nu este exclus, totuși, ca ÎNSUȘI SORINEL să fie, de fapt, pionul otrăvit care lucrează din interior pentru ca banii ASSN să ajungă, în fine, acolo unde le este locul: în portofelul lui Mititelu, PENTRU ECHIPĂ, PENTRU ORAȘ, PENTRU CULORI!

omul de incredere 2

 

Pasul 3: distrugerea dușmanilor stăpânului și eterna întrebare – Sorinel e spion la Mititelu pentru Rotaru sau spion la Rotaru pentru Mititelu?

Dar pentru ca planul să fie complet, nu este suficient să punem mâna pe Asociație. Noi și noul nostru aliat Avasiloae nu uităm adevăratul dușman. SORICĂ, VÎRTOSU și STAICU, ”oamenii lui Rotaru din interior”, trebuie puși la punct! Așa că i-am spus lui Avasiloae care este LOVITURA DE GRAȚIE: NOI ÎNȘINE suntem spioni infiltrați în slujba lui Mititelu în tabăra lui Rotaru! Mwhahahahahaha! Avasiloae e încântat.

omul de incredere 3

Și știți care e problema cu adevărat? Că SORINEL însuși este omul lui Rotaru! Sau cel puțin așa ne-am prefăcut noi c-am ști, ca să-l momim pe moldoveanul cel prost. Avasiloae a zâmbit neîncrezător, spunându-ne că probabil și el spionează, ca și noi, semn că Avasilaoe și Mititelu au încredere în Sorinel. E tot mai clar, deci, că Sorinel și Cristina Soare sunt cei care plănuiesc lovitura de palat în interiorul asociației, lovitură care să-i permită lui Mititelu să preia frâiele din mâinile copiilor nesupravegheați.

omul de incredere 4

Într-un final, ne-am plictisit de prostălău și i-am mărturisit că a fost o glumă. L-am invitat chiar să strige împreună cu noi un sincer ”MUIE MITITELU!”. Nu a mai răspuns. Probabil era supărat. Și cum să nu fii, când vrei ”1 sută de mii”, dar tu nu poți să pui mâna nici pe ”4 zeci”, alea de la Asociație? Săracul Mititelu, și la propriu și la figurat! Ce sclavi de toată isprava a avut odinioară, și ce-a ajuns acum! Avasiloae ăsta pare genul capabil să se descalțe la intrarea pe stadion și să dea ”bună ziua” când urcă în tramvai, deci cu specimene ca el și cu conturi ”doldora” ca ale lui Mititelu puteți să stați liniștiți, dragi fani de brutar: echipa familiei va reveni când va termina Avasiloae de citit primele 10 cărți din viața lui.

15 comentarii la articolul SENZAȚIONAL! Am pus la care schimbarea conducerii ASSN cu omul lui Mititelu!

 1. Ovidiu spune:

  De ce nu schimbam si noi echipamentul de joc?

 2. Dan spune:

  Știți ceva, în acest campionat vom mai juca meciurile de acasă cu leul pe piept? Ar fi frumos sa jucam cu ambele embleme!

 3. mihai spune:

  Mi se pare ca s-a cam prins copilul la ultima fraza cu spionajul la rotaru:)) In rest…e jale:))

 4. luca spune:

  Nu-mi pica fisa: „la care” sau „la cale”?

 5. Stefan.. spune:

  Constatare corecta. Aurel Avasiloae ii pune la colt pe cei care se adreseaza incomod, majoritatea decent, lui Mititelu. In conceptia lui A.V., acestia sunt „lenti in gandire, prosti” si, bineinteles, „clonati”. Pe forumul Maxima, corespondentul lui Avasiloae este chiar „Redactia”. Cu diferenta de rigoare in cazul de fata: contestatarii sunt prosti, dar nu „clonati”, doar prosti si, eventual, „Mititelu in persoana”. Si totusi, „groparul” mai are un sprijin de nadejde: Trapatonyrobert Luys. Responsabilul cu injuraturile la greu. Pe cand unul si pe acest forum?… Sa speram ca nu va fi cazul.

  • Redactia spune:

   Aici tot noi si injuram, e ok. Diferenta e ca noi aparam Universitatea Craiova si jucatorii ei, nu pe Mititelu. O diferenta majora.

   • sts spune:

    Bai Mantog vezi ca s-a cam prins lumea de vrajeala … cauta alte diversiuni ca asta cu Mititelu nu mai tine mult :))))

    • Redactia spune:

     Tu credeai ca Sticky a dat 700.000 DE EURO PE AN ca sa apara deasupra numarului unei nou-promovate. Cu tine ORICE e diversiune, deci, ca esti complet rupt de realitate. Ma mir ca inca mai comentezi, ai ceva tupeu. Ruda cu Mititelu?

 6. sts spune:

  Bai Mantog este si mai grav de atat. Chiar credeam ca intradevar s-au adus si ceva sponsori la echipa asta. Realitatea cruda e alta … se pare ca Sticky aia dau bani probabil pentru cafeaua care se bea dimineata pe la birouri, iar KDF-ul cel mult imprumuta nu sponsorizeaza clubul :))) Dar tu pune-ne tot placa cu Mititelu …

 7. gigel spune:

  presupun ca vom avea parte de o prezentare oficiala. si probabil inca un nou sponsor

 8. dan spune:

  Penibili sunteti! Chiar vi se pare „senzational” ce ati realizat? Sunteti de tot rasul. ORIBILLLLLLLLLLLLLLLL….

 9. dan spune:

  Pffffffffffffff….
  Ma nea’ Mantog, tu te crezi om de presa?:))))))))))))))))))
  Esti rasul lumii..

 10. Cristina Soare spune:

  Ba voi astea care scrieti articolul, sunteti de-a dreptul prosti de dati in gropi! 1. Eu sunt in Irlanda. 2. Ce ati vorbit voi cu Avasoloaie e total lipsit de logica, ala ori vorbeste in necunostiinta de cauza ori e cazut in cap. Eu l-am sustinut pe Mititelu pt cate a tras si cat s-a luptat cu sistemul. Atat eu cat si iubitul meu Sorinel l-am sustinut dar cand am realizat ca nu avem pe cine, am ramas pe treaba noastra. Eu nu am nici o treaba cu ASSN-ul ! Daca sunteti idioti si cautati subiecte de presa scrieti cum ma-ta suge p#la !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER