Sfârșit de sezon cu înfrângere  

SCM Craiova a pierdut meciul din ultima etapă a Ligii Naționale, scor 85-90, pe teren propriu, împotriva Energiei Târgu-Jiu. În tribunele Sălii Polivalente au fost în jur de 600 de spectatori, printre care și un grup de 20 de târgujieni.

bureau

Bureau a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei, cu 16 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă.

Antrenorul de la Craiova, Andjelko Mandic, a început meciul cu următorii jucători: Bureau (16 puncte), Bozovic (22), Boltic (13), Santa (8) și Micic (11). Pe parcurs au mai intrat: Petrișor (8), Marojevic (2), Andrei și Bosnjak (5).

Craiovenii au fost în avantaj doar în debutul sferturilor 1 și 2. În primul au avut 2-0, 4-3, și 6-5, dar l-au încheiat cu 15-25. În sprimele trei minute ale celui de-al doilea sfert, alb-albaștrii au reușit să înscrie 12 puncte fără ca adversarii să reușească vreunul. Nu a fost suficient, căci oaspeții au revenit în joc și, până la final, nu le-au mai dat voie gazdelor să conducă pe tabelă. Sferturile s-au încheiat astfel: 15-25, 23-19, 20-17, 27-29.

După acest meci, Travis Bureau și restul baschetbaliștilor de la SCM au intrat în vacanță. Liga Națională au încheiat-o pe locul 11 și nu au intrat în play-off, iar din Cupa României au fost eliminați încă din primul tur. Cei de la Energia, însă, vor juca în play-off după ce au terminat pe locul 4. Unul dintre suporterii veniți din orașul lui Brâncuși le-a atras atenția jucătorilor de la SCM: „Craiovenilor, mai ușor, băieții ăștia mai au de jucat, nu ca voi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER