Situația cartonașelor la zi

6 comentarii la articolul Situația cartonașelor la zi

 1. Sorin spune:

  Bravo! Buna informatie! Deci Btandan nu era suspendat cu 2 galbene acumulate in campionst, de ce a vrut rosu?

 2. ion spune:

  Eu personal nu stiu la cate galbene se sta o etapa.dupa prima suspendare se sta la mai putine galbene din cate stiu eu. Ar fi bine sa fim informati si noi in sensul asta.

 3. Cilly spune:

  Sorine doua cartonase galbene luate in același meci se transforma in unul roșu este destul de simplu …iar pedeapsa pentru cartonașele roșii se executa in următorul meci dintr-o competie oficială pentru Brandan in cupa …folositoare si interesantă ideea de a prezenta situația cartonașelor …felicitări ..Hai Stiinta !

 4. Redactia spune:

  Conform regulamentului FRF, la patru cartonașe galbene încasate în patru partide diferite, se stă automat în următorul meci din aceeași competiție (astfel Madson va sta cu Tg. Mureș în campionat). Următoarea suspendare intervine la șapte cartonașe, apoi nouă, iar de la al zecelea se stă la fiecare cartonaș câte o etapă. În cazul în care cartonașul roșu provine din două galbene (vezi Brandan), suspendarea se aplică în meciul oficial imediat următor (în Cupă cu Caransebeș). Dacă roșul este luat direct (vezi Kay cu Oțelul) se stă automat un meci plus (dacă e cazul) alte meciuri oficiale imediat următoare, în funcție de decizia Comisiei de Disciplină.

 5. ipsilante spune:

  Nu e de joaca cu cartonasele astea! Sint meciuri „incinse”, fara menajamente, unde jucatorii chiar nu au alternativa. Dar daca Brandan avea doar trei galbene, nu ar fi stat cu TgMures. De ce a fortat, atunci, eliminarea? Ciudata decizie! Oare cineva din staff ai informeaza pe fotbalisti inaintea inceperii jocurilor cate cartonase au si ce risca in caz de? Nu pentru ca sa nu mai joace cu determinare si angajament ci pentru ca sa evite faulturile inutile, uneori prostesti, de la centrul terenului sau din zone neutre.

 6. costy spune:

  sepsi de la ASA Targu-Mures avea 6 cartonase galbene, in meciul cu viitorul a luat cartonas galben, deci e cartonasul cu numarul 7, automat a fost suspendat pentru meciul cu GAZ Metan-Medias, a revenit pe teren pentru meciul cu Petrolul, iar a luat galben, cartonasul cu numarul 8, nu ar trebui sa fie suspendat pentru meciul cu Astra? eu stiu ca la fiecare cartonas galben esti suspendat pentru etapa urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER