„Știința”, amical cu cea mai veche echipă din Serbia

Universitatea Craiova va juca un amical cu OFK Belgrad din prima ligă a Serbiei. Partida se va desfășura în Bănie, pe 6 septembrie la ora 18:00.

OFK_BeogradLa începutul lunii viitoare, 1-10 septembrie, UEFA a stabilit meciuri internaționale oficiale sau amicale. Astfel, în perioada respectivă, LPF nu a programat nicio etapă din campionat.

OFK Belgrad este cel mai vechi club din superliga sârbă. Are în palmares 5 titluri de campioană şi 5 cupe ale Iugoslaviei. În sezonul 1962-1963 a jucat în semifinalele Cupei UEFA. Acum, OFK Belgrad ocupă locul 10 în ierarhia primei ligi din Serbia.

 

3 comentarii la articolul „Știința”, amical cu cea mai veche echipă din Serbia

 1. Dan spune:

  Bravooo,scapam de GANE dupa meciu cu ASTRA,conducera sa inteles cu MULTESCU!!!!

  • cristiano spune:

   Pff multescu nu e nici asta bun buaaa e jale

  • Maximus spune:

   Multescu e peste Gane, ca orice anttenor cat de cat normal, dar nu il vad ca solutie! Bergodi, sau un neamt serios, Pustai sau Grigoras in cel mai rau caz. Multescu are cifre peste Jerry, ca oricine dealtfel,dar sub Bergodi. Nici nu a prea reusit sa stea un sezon pe undeva, e specializat in rolul de „manta de vreme grea”, nu este ptr performanta. Da-le Doamne actionarilor mintea romanului cea dinurma, ca mult su nevoie si e pacat de banii aruncati!!

   http://www.transfermarkt.com/gheorghe-multescu/profil/trainer/5429

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER