Știința bate Filiașiul cu 8-0, cu Ivan și Cârstea în zi mare și Mateiu revenit pe gazon

ivan actiune

Andrei Ivan crește de la meci la meci

Universitatea Craiova a susținut al treilea amical din această lună, astăzi, de la ora 16:45, pe terenul Petre Deselnicu din complexul Oblemenco, împotriva divizionarei C CSO Filiași. În ciuda faptului că antrenorii Craiovei au folosit jucători care nu au jucat decât foarte puțin în campionat, Știința a făcut spectacol și a câștigat cu 8-0, cu duble din partea lui Ivan și Herghelegiu și un hattrick de toată frumusețea al lui Cârstea.

Ivan a înscris de două ori în stil de mare atacant, de fiecare dată driblând portarul advers, și a și pasat decisiv pentru unul dintre golurile lui Herghelegiu. Reușitele zilei i-au aparținut însă lui Cârstea, care a marcat și cu stângul și cu dreptul și a jucat fără greșeală la închidere. Al optulea gol a fost marcat de Sin.

Universitatea a început meciul cu Brac – Dănănae, Dicu, Avrămia, Velcovici – Sin, Cârstea, Ferfelea, Varga – Herghelegiu, Ivan. În repriza a doua au mai apărut pe teren Sin, Gângioveanu, Marcu, Farcaș, Georgescu, Stancu, Gârbiță, Nicolae și Mateiu, care a jucat prima sa repriză după accidentarea la genunchi din meciul de debut cu Pandurii Târgu Jiu.

Imediat după meci, Alex Mateiu a declarat, în exclusivitate pentru Maxima Sport: ”Sunt fericit, nu am mai avut dureri și m-am simțit foarte bine pe teren, chiar dacă e puțin greu. La antrenamente aș fi zis că pot fără probleme să joc un meci, dar în timpul jocului vezi că nu e chiar așa ușor să revii după atâta vreme. Chiar și așa, dacă antrenorii consideră că e nevoie de mine cu Dinamo un minut, o repriză sau un meci întreg, eu sunt gata să intru pe teren cu orice risc și să dau totul pentru Știința.” Mateiu a ținut neapărat să încheie cu câteva cuvinte de încurajare pentru colegul său Kay, care a suferit o accidentare similară cu a lui în meciul de campionat cu Târgu Mureș. ”Va fi o perioadă foarte grea pentru Kay, eu știu cel mai bine cât de greu mi-a fost să stau departe de iarbă aceste două luni și jumătate. Îi doresc să fie puternic, să facă recuperarea cât mai serios și îl așteptăm cu toții alături de noi cât mai repede”, a spus optarul Universității.

7 comentarii la articolul Știința bate Filiașiul cu 8-0, cu Ivan și Cârstea în zi mare și Mateiu revenit pe gazon

 1. Dragos spune:

  Cine este acest Dicu? Nu imi amintesc sa-i fi vazut numele pe la echipele de juniori.

 2. vic spune:

  redactia va rog un raspuns> vad din declaratia lui Mateiu ca accidentarea lui KAY nu ar fi asa grava de 6 luni, ci ca a lui Mateiu de 2-3 luni fara interventie medicala. Este foarte important ca jucatorul sa prinda integral pregatirea de iarna.

 3. vic spune:

  redactia va rog un raspuns:din declratia lui Mateiu reiese ca accidentarea lui KAY nu ar fi asa de grava cu recuperare in 6 luni ci ca a sa de 2-3 luni. Este important acest lucru ca jucatorul sa prinda integral pregatirea de iarna, astfel nu va fi bun nici pt. retur.

 4. leu spune:

  Emisiunea cu sorin cirtu de la 3tv oltenia se poate vedea undeva inregistrata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER