Știința – Steaua, un meci pentru vechiul „Oblemenco”

U_Craiova-Poli_Timisoara_9577_1983_013Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României. Pe lângă CS Mioveni – CFR Cluj, ASA Tg. Mureş – Petrolul Ploiești, și Universitatea Cluj – Pandurii Tg. Jiu, Universitatea Craiova – Steaua București este o adevărată finală. Cum o finală de legendă nu poate avea loc decât pe un stadion de legendă, pe 3 decembrie Știința merită să joace ultima partidă pe Central, locul nașterii atâtor și atâtor legende. Pe 3 decembrie, 30.000 de glasuri trebuie să strige la unison: „Hei, hei, hai Știința!”

Primim informații din ce în ce mai multe că demolarea arenei „Ion Oblemenco” va începe după terminarea primei jumătăți a sezonului, așa că în partidele cu Rapid și Ceahlăul, ne putem încălzi vocile pentru meciul cu Steaua.

3 comentarii la articolul Știința – Steaua, un meci pentru vechiul „Oblemenco”

  1. DRAGOS spune:

    HAI CRAIOVA , HAI STIINTA – SUNTEM TOTI CU VOI PANA LA SFARSIT

  2. Alex_craiova1982 spune:

    Greu meci! In era jerry gane am fost prada usoara! Nu prea am contat nici in atac nici in aparare! Sper ca stilul Cartu ( toti jucatorii in poarta) sa dea roade ca in ultimul meci cand ne aparam cu un om in plus… Forza Stiinta! Baietii sa traga tare… Bancone merita calificarea in semifinala…

  3. utilizator spune:

    Este bine ca am picat cu ei acum. Un singur meci si ala acasa. Altfel, ii puteam intalni in semifinale (2 meciuri) sau in finala (1 meci la Bucuresti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER