Thaer Bawab, pe podium la driblinguri în Liga I

Specializată în analiza amanunțită a meciurilor, firma InStat Football a realizat şi un  clasament al jucătorilor care au reuşit cele mai multe driblinguri în ediţia trecută a Ligii I. În acest top, atacantul Craiovei, iordanianul Thaer Bawab, s-a clasat pe locul 3. Cel mai prolific la acest capitol a fost un oltean, Alex Mitriţă, jucător vândut de Viitorul la Pescara în vara aceasta. Pe poziţia secundă s-a situat un jucător achiziţionat recent de Viitorul de la Oţelul, Florin Cernatl. După Thaer Bawab, ierarhia continuă cu: Boldrin, Răduţ, Martinus, Alcenat, Bumba, Mengolo şi Teixeira.bawab

7 comentarii la articolul Thaer Bawab, pe podium la driblinguri în Liga I

 1. Ipsilante! spune:

  Super! S-a eliberat un post la Circul Globus. Salariul e bun dar nu la nivelul celui de la Universitatea. In plus, aia pretind, seara de seara, acelasi REPERTORIU… fara fluctuatii, fara timpi morti, fara sa adormi…la locul de munca. Nu! Bawab este obijnuit altfel… 5 meciuri jucate binisor in TOT sezonul trecut i-au adus o caruta de bani, cu efort MINIM! Daca merge si-asa la fraierii de olteni… de ce sa oboseasca… pentru mai putin? PLEACA BAWAB! Ori MUNCESTI meci de meci, ori NE LASI! GATA! NU NE MAI PROSTESTI! Ori, ori! Decide-te! FORZA STIINTA!

 2. stresul spune:

  Nu ne intereseaza driblingurile , ci golurile. Cate puncte au adus?

 3. stresul spune:

  Cate puncte a adus in sez asta cu driblingurile? Se pare ca mai nou nu-i mai iese niciun dribling. E o mana moarta in teren.

 4. Dan spune:

  Păi ce să facă un astfel de jucător când el de la încălzire încearcă sa fenteze pe acolo, neputand să alerge, degeaba driblează pe loc, dacă în regim de viteză e mort, mai mult pierzând mingile în driblingurile lui! Apropo nu găsiți pe cineva să facă un astfel de clasament și cu cele mai multe mingi pierdute, că fac pariu ca acolo Bawab va fi pe primul loc, la fel Baluta la centrări ratate, deci am fi și noi detașați la ceva!

 5. Stefan.. spune:

  Nu e corect sa fie pus la zid de catre suporteri. Cand va avea antrenor adevarat, sa raspunda. Multi jucatori actuali sunt in aceeasi situatie.

  • Tarabostes spune:

   Driblingul se învață la copii și juniori, nu la vârsta lui Bawab, sau crede cineva ca un jucător care ajunge la o echipă din Liga 1 va avea în fișa postului atributul și de a fi învățat de antrenorul echipei să dribleze? 😉

 6. utilizator spune:

  Foarte interesant … Bawab e pe locul 3 la nu stiu ce.
  Totusi, e nevoie de o lamurire : acest loc 3 ne asigura accederea direct in grupele CL sau trebuie sa dam un baraj ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER