Triada imbecililor fără nimic în cap sau în acte: Mititelu, ASSN și GSP

Motto (doar pentru cei care nu au înțeles încă, cei care știu pot sări această parte):

1. Palmaresul Universității Craiova nu poate fi decât în două locuri: la CS Universitatea (în virtutea continuității clubului sportiv, care a înregistrat performanțele marcante ale clubului și a coexistat în paralel cu FC Universitatea Craiova, ca organizație sportivă, până la sfârșitul anilor ’90) sau la fosta societate a lui Mititelu (acum falimentară, presupunând că aceasta ar putea proba cu acte ceea ce noi nu am găsit pe nicăieri, anume preluarea palmaresului și-a istoriei vechiului club, atunci când acesta nu a mai fost înscris în prima ligă).

2. În cazul puțin probabil în care palmaresul este la societatea falimentară, atunci acesta aparține creditorilor (oamenilor și firmelor la care Mititelu are datoriile uriașe pe care le știți) și va fi scos la licitație publică, pentru ca aceștia să poată recupera cât mai mult din prejudiciu.

3. La această dată, Mititelu NU ARE NIMIC, în afara unui leu desenat de secretara lui (foto mai jos), adevărata stemă a FC U, și câteva zeci de bezmetici care încă sunt convinși că Universitatea nu poate fi decât a lui, asta deși până în urmă cu un an, când s-a pronunțat falimentul la Brașov, acești bezmetici se lăudau că țin cu societatea pe care acum au părăsit-o ca niște viermi, cea aflată, săraca, în faliment.

Ce s-a întâmplat în Țara Minciunilor

leul grasPrin urmare, nu ar trebui să-i băgăm în seamă pe niște oameni care nu au nimic în afara unei grave distanțări de realitatea logică. O facem, însă, pentru că există oameni simpli care nu înțeleg ce tot spun tâmpiții ăia. Pentru acei oameni simpli, avem foarte pe scurt așa: Mititelu și-a făcut o firmă nouă (vezi header-ul adresei pe care el însuși a dat-o mai jos) și le-a zis oltenilor că aia e Universitatea Craiova, pentru că așa vrea el, că doar tot ce face el e Craiova, că el e Dumnezeul Științei. Evident, nu l-a crezut nimeni. Nimeni în afara câtorva analfabeți din Asociația Știința Suntem Noi. Această asociație putea, teoretic, să reprezinte ceva frumos și demn în peisajul fotbalistic românesc. Putea, de pildă, să ia exemplul altor suporteri de tradiție din fotbalul românesc (precum cei de la Pitești sau cei de la Poli Timișoara) și să-și facă ei înșiși o echipă nouă, fără pretenții de continuitate sau preluări de palmares, o echipă despre care să spună că este Universitatea pentru că așa zic ei, foștii și actualii fani ai Universității. Atunci ar fi avut „un caz”, ar fi fost un demers de luat în seamă chiar. Dar nu. Ei au picat în capcana groparului fotbalului craiovean și l-au legitimat pe acesta, recunoscând, prin asocierea pe care au făcut-o, că debilul mintal ar mai avea (ÎNCĂ!), chiar și după ce a pierdut de mult vechea societate, ceva în comun cu Știința. Conform acestei asocieri fictive, despre care au făcut (bieți imbecili!) și o conferință de presă, imbecilii au fost convinși de Mititelu că le va fi cedat clubul ÎN TIMP (când se adună 50.000 de membri cotizanți, sau altă cifră de asta de scenariu S.F.) și, mai mult, că vor fi lăsați chiar de acum să administreze noua echipă pe care Mititelu o va fi uns Universitatea, grație harului său de a face o sută Universități, dacă așa vor coaiele lui.

Ei bine, ceea ce cu toții așteptam să se întâmple, s-a întâmplat: Mititelu s-a pișat pe imbecili. După ce aceștia scoseseră niște orori de tricouri cu ”1948” pe față și o adresă web pe spate (ceva gen http://stiintasuntemnoi.ro/prima-pagina.html), tricouri mai degrabe fictive, pentru că nu se știe să fi existat vreun cumpărător care să și primească produsul, ”magazinul online” s-a închis brusc după ce Zeul Mititelu a făcut o cerere în acest sens. Mai exact, Mititelu nu i-a mai lăsat pe copiii nesupravegheați să creadă că EI SUNT ȘTIINȚA, și ce credeți? Micuții imbecili au zis ”Da, șefu’, să trăiți, aveți dreptate! Dumneavoastră sunteți Știința, nu noi, suporterii, așa că închidem magazinul, că doar dumneavoastră puteți face ce doriți cu noi, ca întotdeauna.”

Ce va fi

Odată ce cretinii au încetat să mai facă tricouri cu Universitatea pentru că un nebun le-a cerut asta printr-un fax, până și bruma de legitimitate de care se bucura ”Neștiința Suntem Noi” s-a risipit, pentru că s-a demonstrat că membrii ei (despre care însuși Mititelu spune, în public, că sunt DOAR 120) nu cred că EI sunt Universitatea, ci sunt convinși că EL e Universitatea. Și, dacă vreți să vedeți cum va începe a nu-se-știe-câta muie dată de Mititelu imbecililor creduli, vă invităm să citiți aceste schimburi de replici petrecute azi-noapte:

mititelu si cretinii

În alt mesaj pe care nu vi-l mai atașăm aici, că nu mai avem chef de atâtea print screen-uri, Mititelu îi amenință pe imbecili că va dezvălui ”problemele juridice grave” din interiorul Asociației. Din restul înțelegem, mulțumită domnului Adrian Mărin, că:

1. Asociația este o fantomă cu 120 de membri cotizanți, ceea ce, cu 200 de lei cotizație pe an, ar duce bugetul clubului la o impresionantă valoare de 10.000 de euro ANUAL, adică cât salariul LUNAR al unui singur jucător de la adevărata Universitatea Craiova.

2. Cea mai importantă ceartă dintre cei 120 de nebuni din cadrul Asociației s-a iscat atunci când unii dintre ei au propus ca ADRIAN MITITELU SĂ PREIA CONDUCEREA ASOCIAȚIEI, că el știe mai bine ce are de făcut :)))))

3. Mititelu nu acceptă alți șefi în afara lui și, cum nu are nici un ban, nu-și va face nici o echipă, iar micii imbecili nu-și vor face nici ei, pentru că i-a convins Marele Împărat cu nume de mic că doar el ESTE Universitatea.

4. Cătălin F Moscalu este un imbecil pe care Mititelu se pișă în public, dar el tot insistă să-i dea limbi între buci.

5. Orice apariție publică ulterioară acestei comedii a lui Mititelu sau a unuia dintre imbecilii din Neștiința Suntem Noi mai poate fi băgată în seamă doar de alți imbecili, de data asta centrali, și anume GSP, un fost ziar transformat între timp în hârtie igienică ce și-a pus de mult serviciile la călcâiele străbătute de greieri are escrocului brutar.

6. Ne alăturăm unui suporter de pe Facebook, care propune schimbarea denumirii asociației în ”ȘTIINȚA AM FOST NOI” sau (varianta noastră) ”ȘTIINȚA ESTE EL”.

Vă mulțumim pentru atenție și nu uitați că într-o lună de acum Știința cea adevărată începe un sezon foarte important, unul în care își propune câștigarea celui mai important trofeu intern.

19 comentarii la articolul Triada imbecililor fără nimic în cap sau în acte: Mititelu, ASSN și GSP

 1. VB spune:

  La 200 de lei cotizatie anuala, adica vreo 40 de Euro, si 120 de membri, totalul pe an se ridica la vreo 5000 de Euro. Asta e una la mina.

  Doi : care este realitatea din spatele atitudinii jegoase a GSP ? Mita, santaj, coruptie ? Se poate reclama GSP la un soi de consiliu al presei ? De ce clona UTA Batrina Doamna infiintata in 2013, este acum botezata drept echipa adevarata (desi FC UTA inca exista !) in GSP ? FC UTA juca in 2013 in liga 2, iar UTA Batrina Doamna juca in liga 4.

  Trei : Daniel Vlad, sclavul boovean din Fanatik, trebuie demascat. Exista fotografii pe internet cu Vlad imbracat in toalele editie.ro

  • Redactia spune:

   La punctul unu e posibil să nu fi făcut noi calculele corect, nici nu ne-am bătut capul prea tare. La doi, și noi ne întrebăm, dar am renunțat să le mai găsim explicații și ne-am hotărât să ne pișăm pe ei cu fiecare ocazie, fără alte tergiversări.

 2. VB spune:

  Ca idee – Mititelu va pacali pe oricine cum i-a pacalit si pe creditorii FCU. Adica ASSN primeste 25 % din SC U Craiova SA (acum adevarata Stiinta). Apoi Mititelu muta sigla cu leul gras pe o alta firma – care va deveni adevarata Stiinta, si ASSN ramine cu 25 % din nimic. Mititelu a pacalit rechini de genul Mitica Dragomir – fraierii din ASSN sint floare la ureche.

 3. Biziche Marin spune:

  Dar cine a initiat în 2012 proiectu CS U Craiova Primaria Craiova (Olguta Vasilescu) cine a înfintat în iulie 2013 echipa de fotbal CS U Craiova (Clona PSD -ista) de ce a avut pretenti de continuitate si de preluare (furt) de palmares, simboluri si alte marci înregistrate (abuziv) la OSIM de catre CS U Craiova „Palmaresu trebuie sa apartina echipei care a continuat dupa 1991”

  • VB spune:

   Boovene – fanii Craiovei doreau renasterea Universitatii fara Mititelu, sub umbrela Clubului Sportiv, de prin 2009. Clona, ne-clona Universitatea Craiova are cu acte in regula singura stema cu leul care conteaza – aia originala din anii 80, care s-a aflat pe tricourile de joc si la meciul cu CFR Cluj. Doar echipa adevarata are unica stema adevarata, nu ? Iar daca tot ne jucam de-a clonele : acum avem de ales intre clona Universitatea Craiova (2013) si clona interlopului Mititelu ( SC U Craiova SA 2015). Eu aleg clona cu cea mai mare vechime si care detine singura stema originala cu leul – adica Universitatea Craiova 2013. Clona asta are deja un loc 5 in liga ca palmares, adica un loc pe care clonele mititeliene nu l-au atins niciodata !

  • VB spune:

   Boovene – FCU Craiova, fost clona mititeliana, a falimentat. Palmaresul se vinde la licitatie, pricepi ? Adio continuitate, adio palmares pentru idolul tau mititel.Vezi poza de la articolul asta ? Mititelul tau are stema aia urita si falsa cu leul gras – atit. Palmaresul si continuitatea au disparut dupa faliment.

   • stresul spune:

    Se va vinde fie la licitatie….fie prin negociere directa..:) asa spune legea. …FIE PRIN NEGOCIERE DIRECTA……adica fara licitatie ci.doar cu ….rataru sau andrici. :)))….. iete muie pt booveni:)

  • Pelendava spune:

   Bhai Bizizichieee, tu sub ce pseudo postezi istoriculeeee? Du-te mha-n fitzuica de booveni, ce cauti aici? Heditie Spatiala e de tine! Ganditi la fel

  • ipsilante spune:

   Bizdiche! Ce aveti voi, sclavii borfasului, in comun, este 1)-faptul ca toti sinteti analfabeti si 2)-voi DOAR traiti, voi nu ginditi! Ati luat in gura un cacat si-l mestecati, asa, fara noima, la infinit: „clona PSD-ista”! Ce o avea sula cu prefectura, nu stiu… Oricum, la cit NU va duce mintea, nici un om normal la cap, nu ar obosi sa va ceara ARGUMENTE FUNDAMENTATE, pentru ca oricum, valentele voaste mentale, extrem de primitive, va fac sa nu PRICEPETI termenii… Asa ca, faceti-va limba cravata si repeziti-va, cu nesat, pe curul booveanului… asta o faceti excelent! Spor la pupaturi, primatelor!

  • craiovean spune:

   Nea Adi tu esti ? :))) Ti-ai facut pagina de „feisbuc” sa te dai patron si acum comentezi si pe aici? :)) Intr-o viata si asa scurta fiecare alege ce sa iubeasca , tu ai ales sa iubesti un interlop chel in buzunare si in cap..

 4. al batran spune:

  Nu numai Universitatea Cv a avut de suferit prin asa zisele privatizari.Aproape toate echipele cu patroni guralivi,impopotanati pe la TV-uri cu putini bani inbuzunare a nenorocit multe echipe, multe cu renume.La orice privatizare de un brand al unui oras(echipa de sport,orchestra de muzica
  usoara,populara sau simfonica,teatru,cladiri istorice etc.) primria sa aiba un vot de veto ,sa intervina sa nu intre in insolventa sau faliment sau distrugere.Intrebarea mea este :Cand vine un raspuns de la TAS cu participarea inE.L. binemeritata sportiv. Nu d-alta dar e un De Ce Bal care a pierdut o speranta cu Rm Valcea la TAS,iar prinde bine inca una.

 5. Dan spune:

  Ce palmares mai are Mitichelu?Tot ce mai are el sunt datoriile imense pe care le are la stat,la domnul PITURCA,cand va veni acesta de la arabi o sa Ii ia si pielea dupa el pentru 7 mil cat Ii datoreaza!Asa ca lasatine cei 200 de mititei care inca va sustineti zeul,vedetiva de votca voastra ieftina si nu mai debitati pe aici,va tinem pumnii sa cersiti prin ITALIA,SPANIA,etc sa strangeti bani pentru zeul vostru,sa isi poata plati si el curentul pe anul trecut si poate Ii mai ramane si de 6 mici la PERINITA,ca si el va dat cand era in bulan si va angaja pe la ziarul lui sa aveti si voi de o ciorba,stiti voi care faceati pe marii ziaristi acolo,marele sef de galerie,ala de intrai pe teren pentru bani!!!!Lasatine odata,ducetiva sustinetil pe GIGI ca nu avem nevoie de suporteri care isi incurajeaza echipa doar daca li se dau bani,poate doar GIGI mai plateste spectatorii!!!

 6. biziche marin spune:

  CS U Craiova o echipa înfintata în 2013 cu numele vechiului club, înscrisa direct în Liga 2 a tot în 2013, promovata de FRF în Liga 1 a în 2014 nu are dreptu sa detina Sigla (originala) cu Leu o marca înregistrata la OSIM pe data 03-10-2014 de catre CS U Craiova, nu este continuatoarea vechiului club sau adevarata Universitatea Craiova

 7. statutul spune:

  CS ROMANIAN TEAM FAKE 2013 # STIINTA!!!!Este o adunatura de impostori,o echipa ilegala si imorala parasutata abuziv in fotbalul romanesc!!!!In aceasta adunatura nu vad decat minciuna,furt calificat,hotie,ipocrizie si demagogie!!!!!Nu asta este spiritul Stiintei.Nu asta este echipa de care m-am indragostit!!!!!

  • stresul spune:

   Mititelule…..marsh la cacat. Te da.de gol.vocabularul.de lemn :))) mergi.si fuzioneaza cu fcsb….ca vrei sa ia campionatul…..in mormantul ma-tii. ..de uzurpator. Iesi acas’…… 🙂

   • statutul spune:

    Mamaaaa ce diaree verbala are lingaul asta agramat!!!!La munca ba nu la intins mana!!!!CS ROMANIAN TEAM FAKE 2013 este creatia sistemului mafiot!!!Jos clona!!!!

  • stresul spune:

   Criminalule….ti-a placut cand ai dat cu biciul in ma-ta? A facut tactu puscarie sa te scape pe tine criminalule. Tot booveniul stie cine esti….un criminal care si-a ucis mama cu biciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER