Tudorie: „La Galați se câștigă greu, o să vedeți”

Alexandru Tudorie este atacantul celor de la Oțelul Galați. Alex are 19 ani și deja 1,90 înălțime. De el, de Pușcaș sau de Ivan se leagă speranțele românilor pentru viitoarea ofensivă a echipei naționale. Dacă în meciul din tur împotriva Universității a fost principalul pericol din echipa „oțelarilor”, în cel din retur nu va juca. Este suspendat după ce, în etapa trecută, a luat două cartonașe galbene.

 TudorieCum ți s-a părut echipa Craiovei în ultimele meciuri?
Cu certitudine, Craiova joacă foarte bine. Are jucători valoroși și se va bate la cupele europene. În următorul meci, însă, la Galați, se poate întâmpla orice.

Cât de mult crezi că se va simți lipsa ta împotriva Universității?
Nu știu cât de mult o să mi se simtă lipsa, dar nu asta este important. Important este ca ai mei să dea gol și ca echipa să ia toate cele trei puncte.

Cu victoria din tur, Universitatea și-a început seria de invincibilitate. Crezi că Oțelul i-o și poate încheia?
Mi-aș dori să se întâmple asta. Am o presimțire că Oțelul va câștiga împotriva Universității și vom face un pas înainte pentru a mai spera la rămânerea în prima ligă. La Galați se câștigă greu și o să vedeți că o să fie o partidă echilibrată, iar cei care își vor dori mai mult victoria, o vor avea. Sper să fim noi aceia. (zâmbește)

 „Eu și cu Ivan suntem ca frații, dar când suntem adversari se schimbă treaba”

La meciul echipei naționale de tineret a României cu cea a Islandei, ai făcut cuplu în atac cu unul dintre jucătorii Craiovei, Andrei Ivan. Cum te înțelegi cu el?
Eu și cu Ivan suntem ca frații. Ne înțelegem foarte bine atât pe teren, cât și în afara lui. La fel și la echipa națională, dar când suntem adversari se schimbă treaba. Totuși, e bine că amândoi suntem atacanți și nu ne întâlnim prea des în dueluri. În rest, ținem legătura tot timpul.

Ți-ar plăcea să fiți colegi și la Craiova?
Poate, dar în momentul de față obiectivul meu este să mă mențin cu Oțelul în prima ligă. Apoi, din vară, vom vedea ce se va întâmpla.

Ai avut oferte atât din țară, cât și din străinătate. Cum de ai rămas la Galați?
Este adevărat că au fost oferte, dar, din câte am înțeles, clubul Oțelul nu a ajuns la un numitor comun cu echipele respective. Mă refer la bani, bineînțeles.

Referitor la salariu, ești chibzuit cu banii sau îi cheltui repede?
(râde) La întrebarea asta nu pot să raspund. Asta consider că-i ceva personal.

Denis Șchiopu

2 comentarii la articolul Tudorie: „La Galați se câștigă greu, o să vedeți”

  1. tesio spune:

    S-o castiga greu la Galati dar asta o fi valabila pt alte echipe…Nu pt Craiova!!

  2. eu spune:

    Un tanar de 19 care cocheteaza cu nationala ar fi util si craiovei in viitor. Un viitor transfer ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER