Un jandarm din Satu Mare câștigă Mega Jackpot-ul de peste 100.000 euro

București, 16 Iunie 2014

În ziua de Vineri, 13 Iunie, Dan Spătariu, un angajat MAI în vârsta de 47 ani, intră in agenția Stanleybet din Bulevardul Cloșca, Satu Mare, pentru a paria pe meciurile Cupei Mondiale oprindu-se și la aparatul tip slot-machine Mega Jackpot. “E ca și cum am câștigat eu Cupa Mondială” a afirmat sătmăreanul după ce aparatul a intrat in specială și i-a oferit cel mai mare premiu de anul acesta la sloturi : 472.253,32 LEI.

Ziua care i-a schimbat definitiv viața a început ca o zi normală de week-end. “ Mă pregăteam să merg la pescuit pe râul Someș și, cu undițele după mine, m-am oprit în agenție să las biletele deja completate. Nu știu ce mi-a venit și de la ușă m-am întors către aparatul Mega Jackpot care era liber. Am început să câștig, iar când aveam în aparat o sumă frumușică toți cei prezenți imi spuneau să scot banii. Am mai apăsat butonul de 3 ori și aparatul a intrat în speciala care mi-a adus si marele premiu. A urmat un vis…” mărturisește câștigătorul cu numărul 36 al premiului Mega Jackpot.

Mega Jackpot, singurul sistem de jackpot progresiv din România a îmbogățit astfel cel de-al cincilea român de la începutul anului și până acum. Totalul premiilor Mega Jackpot acordate in 2014 se ridică la 1 milion de lei, iar de la lansare și până in prezent suma totală depaseste 12 milioane de lei.

Mă credeam un om simplu cu prea puțin noroc, dar ziua de 13, împrejurarea și suta de mii de euro mi-au schimbat părerea despre noroc. Cu siguranță imi voi lua o casă…” a adăugat domnul Dan Spatariu.

Banii vor fi înmânați Joi, 19 Iunie în agenția câștigătoare de către reprezentanții organizatorilor si Ion “Iron” Oncescu, multiplu campion mondial la skandenberg și Ambasador al Mega Jackpot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER