Un pariu pe dracii roșii vă poate duce în al nouălea cer

belgia prtscrAstăzi, 17 iunie, ora 19, se va produce probabil cel mai așteptat debut de la acest Campionat Mondial: a treia formație în ceea ce privește valoarea totală a loturilor prezente în Brazilia și a cincea favorită la câștigarea titlului conform caselor de pariuri (cotă 22 la Stanleybet), Belgia, întâlnește cea mai slabă echipă din grupa H, pe Algeria.

Dacă vi se pare că belgienii au o cotă prea mică la victorie (1,31 oferită de Stanleybet), la aceeași casă de pariuri găsiți o multitudine de alte pariuri interesante, care vă pot chiar dubla suma jucată. Cea mai atractivă ni se pare cota pentru victorie la pauză și final (1.80), având în vedere că Belgia este genul de echipă care începe foarte tare încă din primele minute. În cinci dintre ultimele șase victorii din meciurile oficiale, belgienii au condus încă de la pauză. O altă cotă la fel de interesantă este aceea că Belgia va marca în ambele reprize (1.94 la aceiași Stanleybet), deoarece este de așteptat ca, dacă belgienii deschid scorul până la pauză, ambițioșii africani să se arunce în atac și să poată fi surprinși ușor pe contraatac.

Dacă vă bazați chiar și mai mult pe Lukaku, Hazard și ceilalți atacanți, luați în calcul și cotele pentru goluri înscrise: 2.47 pentru cel puțin patru goluri marcate în meci și 4.90 pentru cel puțin cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER