Unde pot vedea craiovenii meciul cu Steaua

Universitatea Craiova se deplasează în aceasta sâmbătă la Bucureşti, pentru marea confruntare cu Steaua, din etapa a doua a Ligii I. Deşi, în trecut, un astfel de meci avea o asistenţă numeroasă, demnă de un derby al primului eşalon, Curelea şi ai săi nu vor putea conta pe propriii suporteri, în urma suspendării stadionului clubului roş-albastru. Privați de una dintre cele mai de preț deplasări ale sezonului, suporterii au început deja agitația: toată lumea caută localuri unde se poate vedea meciul în Craiova. Maxima Sport vă spune ce variante aveți.

Puţine localuri în care craiovenii pot viziona meciul Universitatea – Steaua

Având în vedere faptul că s-a renunţat la montarea unui ecran în centrul oraşului, fanii Universităţii vor urmări meciul împotriva Stelei destul de împărţiţi, în mai multe grupuri, neexistând vreo organizare oficială până în acest moment. Iată scurta listă a barurilor cu abonament UPC, unde puteți urmări derby-ul cu Steaua:

 

Intrarea în Middle Pub e ascunsă (se urcă pe gangul din dreapta) și încorporată într-o clădire oribilă, dar odată ajuns înăuntru, atmosfera e foarte ok

Intrarea în Middle Pub e ascunsă (se urcă pe gangul din dreapta) și încorporată într-o clădire oribilă, dar odată ajuns înăuntru, atmosfera e foarte ok

Middle Pub (recomandarea noastră) – localizat pe strada Petre Ispirescu, este un bar dedicat exclusiv microbiştilor, fiind frecventat într-un număr mare atunci când Universitatea sau Naţionala dispută meciuri. Deţine aproximativ şase televizoare tip plasmă si se emite fără probleme Look TV în calitate HD. În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt decente (spre exemplu, o halbă de bere costă doar 3 lei).

Galla Bistro – aflat pe strada Nanterre, dispune doar de câteva mese afară, însă interiorul este unul spaţios, dotat cu două televizoare tip plasmă (nu se emite în calitate HD, din păcate). Din informaţiile noastre, mai multe grupuri de suporteri optează pentru această variantă.

Yes or No – poziţionat pe strada A. I. Cuza, partida se poate vedea doar în interiorul localului, având trei televizoare tip plasmă (ca şi la Galla, nu există calitatea HD). Spre deosebire de celelalte două menţionate mai sus, preţurile sunt mai ridicate.

Bellona Pub – este un bar aflat tot pe strada A. I. Cuza şi deţine două televzioare tip plasmă în interior, care chiar redau Look TV în calitatea HD, iar preţurile sunt acceptabile.

Conform patronilor acestor localuri din Craiova, suporterii Ştiintei trebuie să îşi facă din timp rezervare pentru mese, deoarece sâmbătă de la ora 21:00 (ora oficială de start a derby-ului), sunt şanse foarte mari să nu mai găsească niciun loc disponibil.

Varianta online

Cei care doresc totuşi să urmărească partida de-acasă, din faţa propriului ecran, dar nu au apucat să se aboneze la una dintre cele două reţele care transmit meciurile din Liga I şi Cupa Ligii, pot opta pentru o vizionare internaută. Ca o primă posibilitate, aceştia pot urmări fără probleme toate fazele de joc, în sistem live-text, pe pagina oficială de facebook a Maxima Sport și pe maximasport.ro.

Pentru cei care preferă mai degrabă o terasă modernă decât un pub sportiv clasic, Bellona poate fi răspunsul

Pentru cei care preferă mai degrabă o terasă modernă decât un pub sportiv clasic, Bellona poate fi răspunsul

Însă cei care dispun de anumite fonduri, pot apela la o variantă ”de lux”: cu un simplu abonament de şase euro/lună (plătibili cu cardul prin paypal sau prin sms) pe site-ul SeeNow, puteţi urmări absolut toate meciurile Ştiinţei din campionat la cea mai înaltă calitate, fără întreruperi. Pe lângă acest aspect, mai există şi oportunitatea de a vedea înregistrările integrale, în caz că vă va fi dor de vreun meci memorabil de-al echipei noastre.

Planuri mari pentru sâmbătă seara: să curgă râuri de bere, dar şi de goluri

Cu mic cu mare, simpatizanţii echipei din Bănie aşteaptă această confruntare cu sufletul la gură, iar previziunile acestora sunt mai mult decât optimiste. Pentru a afla cum au de gând să urmărească marele derby, am luat legătura cu trei dintre suporterii care au fost alături de echipă şi la bine și la greu, în eşalonul secund.

„Meciul Universităţii cu Steaua mă va prinde la mare, împreună cu nişte prieteni, mari fani ai Ştiinţei. Ne-am hotărât încă de pe acum să pornim cu o oră înainte de meci în căutarea unei terase care să prindă Look TV. Un meci ca acesta nu trebuie ratat, indiferent că nu eşti pe stadion, pentru că de acolo de la 400 de km depărtare vom ţine pumnii Craiovei în acest meci de foarte mare anvergură.” – Răzvan Iova (Craiova)

„Din nefericire, nu voi putea vedea meciul în faţa televizorului. De la ora 22:00 intru în schimbul trei, iar de la 21:20 plec de acasă spre serviciu. Voi opta pentru live-text-ul făcut de către Maxima Sport!” – Meianu Iulian (Sibiu)

„Nu am de gând să stric tradiţia, iar meciul de sâmbătă seara am să îl văd împreună cu un grup de prieteni la una dintre terasele care au Look TV. Avem cu toţii emoţii înainte acestui derby, dar suntem optimişi şi încrezători că ai noştri ne vor aduce multă bucurie în suflete după un timp îndelungat de aşteptare. Hai Craiova!” – Alexandru Popescu (Craiova)

Andrei Coadă-Nicolaescu

5 comentarii la articolul Unde pot vedea craiovenii meciul cu Steaua

 1. tesio spune:

  In Craiovita exista vreunul??? La Niela (langa cinematograf) aveau receivere Dolce, au transmis prima etapa dar acum din pacate acestia nu mai transmit….

 2. nulamiddle spune:

  Nu va duceti la middle, e un patron taran cu niste chelnerite distruse care nu au nimic in comun cu sportul. Stau mai mult pe kiss tv televizoarele decat pe meciuri. Am fost acolo acum ceva timp sa vad un meci al Craiovei si am avut surpiza sa gasim lautari. E o mizerie, nu un bar de sport

 3. marius spune:

  in 1 mai vis a vis de Pelendava – Restaurant La Vatra – deasemenea se poate vedea meciul in conditii optime (HD) – parabolica Orange TV.

 4. drag spune:

  se poate vedea si de acasa…intrati pe pagina de facebook a CSU,si veti gasi acolo un link catre o pagina de unde se poate vedea gratis.HAI CRAIOVA!

 5. ipsilante spune:

  Ce sa vada craiovenii la meciul cu Steaua? Cum ne facem de ras si ne umileste FCSB? Cum se bilbaie, se lamenteaza si se JUSTIFICA, cele doua orfeline, de pe banca tehnica, dind vina pe GHNION, dupa ce 90 de Minute, ADUNATURA lor NU A JUCAT NIMIC? STATI ACASA FRATILOR! Nu sintem prostii nimanui! EI ne IGNORA, sa-i IGNORAM si noi! NIMENI pe Extensiv duminica! D E M I S I A incapabililor! Forza Stiinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER