Universitatea Craiova: face copii fericiți din 1948 (VIDEO)

Un puști fan al Craiovei a fost făcut fericit de jucătorul său preferat de la Universitatea. Vezi video-ul impresionant, mai jos.

Universitatea Craiova joacă astăzi la Chiajna într-un meci mult sub nivelul propriei istorii, în playout-ul primei ligi. Dar asta contează mai puțin. Ce contează cel mai mult este că, indiferent de locul ei în clasament sau chiar de divizia în care joacă, Universitatea Craiova face încă adulți și mai ales copii fericiți. Și visători. Și optimiști. Și dornici să trăiască la maximum săptămână de săptămână, în așteptarea următorului meci.

David este un suporter destul de celebru al Științei, pe internet. Deși s-a născut la Câmpulung, iubește Știința de când a învățat să vorbească. Avea doar un an când FCU-ul familiei Mititelu era dezafiliată. Dar David ne demonstrează că, așa cum scriam noi, demult, dragostea nu ține cont de acte sau de existența propriu-zisă a obiectului ei. Ca în atâtea alte povești ale suporterilor care își transmit pe fond genetic pasiunea, David a iubit Știința fără ca aceasta să existe, datorită tatălui său. Nu a iubit amintirea ei, ci chiar pe ea, pentru că vremurile Craiovei Maxima vor fi mereu vii și actuale, atâta timp cât încă trăiesc oameni care să le povestească. Și, dacă tot veni vorba, până să ajungem la subiectul principal, iată-l pe David spunând pe de rost componența marii echipe a Craiovei:

Pe 12 martie 2016, David a împlinit 6 ani și a primit un cadou care l-a făcut să tremure literalmente de emoție. O discuție telefonică cu fotbalistul lui preferat de la Știința, Andrei Ivan. Urmăriți-i fiecare gest, fiecare atingere a ecranului, parcă de teamă ca telefonul să nu se închidă cumva și visul frumos să ia sfârșit… Asta înseamnă Universitatea Craiova. Și asta poate să facă o dragoste adevărată. Felicitări pentru gest, Andrei! Și mulți ani alături de Știința, dragă David!

PS – mai jos aveți fotografia pe care David a avut-o ”imprimată” pe tortul aniversar, la petrecerea de sâmbătă.

tort

4 comentarii la articolul Universitatea Craiova: face copii fericiți din 1948 (VIDEO)

 1. ipsilante spune:

  Emotionant si elocvent pentru ceea ce inseamna STIINTA! Gest frumos din partea lui Ivan. Bravo Andrei! STIINTA exista, traieste si, mai devreme sau mai tarziu, va redeveni echipa fanion din fruntea fotbalului romanesc, cucerind si mangaind sufletele copiilor ca David. FORZA STIINTA!

 2. Cilly spune:

  La multi ani David ! Felicitari Andrei ….Hai Stiinta !

 3. dan.motru spune:

  Iubirea,pasiunea pentru UNIV.CRAIOVA face senzatii neantrerupte in randul suporterilor fiindca are istoria nepatata,curata in meritul succeselor impotriva echipelor privilegiate ale sistemului totalitar(Steaua si Dinamo).Bucuria sa fii suporterul ,,STIINTEI”este deviza mandriei pe care ti-o recomanda UNIV.CRAIOVA,pentru cinstea si meritul sa fie declarata CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI! Steaua si Dinamo indiferent de sprijinul mediatizarii masmediei tv.sau al nr.mare de succese obtinute,niciodata nu are meritul de campioana unei mari iubiri cata vreme are istoria patata si recurge incontinuare la abuzuri sa obtina aceste succese.Farmecul UNIV.CRAIOVA este incomparabil cu privilegiatele masmediei(Steaua si Dinamo)ce reprezinta abuzurile in succesele obtinute.Pentru acest fapt dragostea pentru UNIV.CRAIOVA reprezinta eterna iubire maxima sau suprema iubire.SUCCES STIINTA

 4. DINU spune:

  CITA LEHAMITE DUPA MECIUL CU CONCORDIA ! HAI STIINTA DAR FARA FELIX !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER