Universitatea Craiova, printre cele 5 echipe din Liga I care nu riscă depunctarea

Viorel Duru, directorul Departamentului de Licenţiere din cadrul FRF, a anunţat astăzi, la prosport live, că 9 dintre cele 14 echipeche ale Ligii 1 sunt sub monitorizare din cauza datoriilor cu care au intrat în septembrie. Cluburile care nu îşi vor stinge datoriile până la sfârşitul lunii octombrie vor fi depunctate. Universitatea Craiova se află printre cele 5 echipe care nu au astfel de probleme, dintre acestea doar Ştiinţa şi FCSB având finanţare privată, Chiajna, Voluntariul şi ACS Poli fiind echipe ale autorităţilor locale.

„E mai uşor să numim echipele care nu sunt monitorizate. Sunt mult mai puţine. Fără probleme sunt Steaua, Universitatea Craiova, FC Voluntari, Concordia Chiajna, şi ACS Poli Timişoara. E primul an în care facem această monitorizare. Aştept ca, prin acest nou program de verificare a acestor cluburi, să ajutăm la disciplinarea financiară a acestor cluburi. E clar că până acum acumulau datorii pe tot parcursul anului şi încercau să le plătească până la 31 martie anul următor. Acum mai există încă o poză făcută la 30 iunie, deci la jumătatea anului, şi trebuie să plăteşti datoriile până la 30 septembrie. Dar, într-adevăr, cluburile nefiind obişnuite cu acest tip de management responsabil, au călcat strâmb“ a declarat Duru.

6 comentarii la articolul Universitatea Craiova, printre cele 5 echipe din Liga I care nu riscă depunctarea

 1. Tarabostes spune:

  Cu tinicheaua cu interzicerea la transferuri pe cap, deocamdată în vigoare, spectrul depunctării ne-ar fi pus capac… 😉

 2. florin spune:

  surpriza!…nimeni nu injura felix nimeni nu injura patronii…dar nici nu lauda …de ce? … ptr ca au ciocul mic si capul in nisip marii suporteri investitori…ce era la gura voastra daca echipa ar fi fost penalizata…atat va spun …rusiniiica!

  • Bogdan spune:

   De ce nepoate zici asta? Trebuie sa ma bucur pentru o situatie normala? Daca esti patron, investitor, etc… nu e normal sa platesti jucatorii, angajatii tai? Ti se pare o mare performanta asta? Daca asta e de laudat inseamna ca stingem lumina si ne ducem la culcare. Si da..e rusinos ca o echipa cu salariile la zi sa fie in spatele atatora care joaca pe burta goala. Zi-mi, aici unde e problema..la suporteri, nu?

   • florin spune:

    daca din 14 doar 5 au platit da mi se pare o situatie anormala…nici budescu nu o sa mai joace pe burta goala…apropo de suporter …a platit biletul ?… are si dreptul de a injura si cel de a critica si cel de a da cu pietre…dar sa ramana suporter nu antrenor nu director tehnic nu patron…nu ai platit decat biletul de suporter…

 3. Bogdan spune:

  Prietenas, atat timp cat ma duc si la cate meciuri pot, nefiind din Craiova, am cumparat si produse de la club care fac mai mult decat un abonament normal pe an..cred ca pot sa imi dau cu parerea. Echipe fara suporteri nu exista…Si daca tu vezi sa primesti salariul ca e o situatie anormala si sa nu il primesti sa fie o situatie normala, conversatia noastra se opreste aici. O zi buna!

 4. statutul spune:

  Ar fi culmea ca si astia sa aiba probleme cu lichiditatile,dupa ce patronul lor a dat tunul cel mare la ANRP,la cateva luni dupa ce si-a depus dosarul!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER