Universitatea e iubită și la Brânceni

nicolas si mateiLa pauza meciului din turul V al Cupei României dintre Unirea Brânceni și Universitatea Craiova II, organizatorii le-au permis copiilor prezenți la meci să intre pe teren și să se joace cu minea. Ne-au atras atenția doi puști în tricoul Universității, așa că am mers la ei. Nicolas și Matei sunt doi frați, amândoi născuți în Brânceni, care sunt însă foarte la curent cu ultimele noutăți din tabăra Științei. Nicolas chiar ne-a făcut să râdem după ce a aflat că suntem de la Craiova, întrebându-ne direct: ”A plecat domnul Sorin Cârțu?”. I-am zis că da și părea destul de supărat.

Când i-am întrebat de unde și până unde tricouri cu Universitatea, ne-a răspuns Matei: ”Ni le-a luat tati, sunt cu numele nostru pe ele… Ținem amândoi cu Știința, că așa ține și tati, și bunicul. Chiar și mami se mai uită la meciuri, câteodată.” Cei doi frați își împart preferințele când vine vorba de jucătorul preferat de la Craiova. Al lui Nicolas e Bawab, al lui Matei este Vătăjelu.

I-am întrebat cine ar vrea să câștige partida dintre echipa lor locală și Universitatea II, iar frații au fost unanimi: ”să câștige Brânceniul, apoi să joace cu prima echipă a Universității, să-i vedem și noi pe băieți. Și atunci să ne bată și să câștige cupa!”

2 comentarii la articolul Universitatea e iubită și la Brânceni

  1. xxl spune:

    frumos,
    cat e scorul la pauza?

  2. xxl spune:

    never mind….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER