Voleibaliștii craioveni, la două seturi distanță de sferturile Cupei CEV  

Echipa de volei masculin a Craiovei va juca returul optimilor de finală din Cupa CEV, cu Kecskemet. Partida va fi marți, de la 19:30, în Sala Polivalentă din Craiova.

voleiÎn Ungaria, craiovenii s-au impus cu scorul de 3-0. Chiar și așa, antrenorul Dănuț Pascu este precaut înaintea returului de la Craiova: „Tratez foarte serios din toate punctele de vedere acest meci. Le cer și băieților să facă același lucru. Cu Kecskemet, nu trebuie să dăm dovadă de superficialitate, așa cum au făcut cei de la Dinamo”.

Ca să se califice, oltenii au nevoie de cel puțin două seturi câștigate în partida retur. Calificarea în sferturi se va face la puncte, nu la seturi. „Dacă mai luăm un punct acasă, facem patru și am avea calificarea asigurată”, a mai spus antrenorul.

„Dacă s-ar face o comparație între echipele de la volei și de la fotbal, Trentino ar fi de calibrul celor de la Real, Bayern sau Barcelona”
Pascu: „Să te califici în sferturile de finală ale Cupei Cev, a doua cupă ca valoare din Europa, chiar este o performanță notabilă. În plus, am avea posibilitatea să jucăm cu o echipă din Italia. Trentino se numește, una dintre cele mai bune echipe din Europa. Dacă s-ar face o comparație între echipele de la volei și de la fotbal, Trentino ar fi de calibrul celor de la Real, Bayern sau Barcelona”.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER