Voleibaliștii craioveni s-au impus în primul meci din semifinalele campionatului

Echipa de volei masculin a Craiovei a câștigat primul meci din semifinalele primei divizii, scor 3-1, cu VCM Zalău. Partida s-a jucat în Polivalenta din Craiova. Pentru olteni, scorul la general este 1-0 și mai au nevoie de două victorii pentru calificarea în finala campionatului.

Craiovenii au început cu dreptul și au câștigat primul set la o diferență de 4 puncte, 25-21. Setul secund a fost echilibrat şi, în cele din urmă, a fost câștigat tot de băieții din Bănie, 28-26. Cu 2-0 pe tabelă, în cel de-al treilea set, jucătorii de la SCM au jucat relaxat. Cei de la Zalău au profitat din plin și au câștigat cu scorul de 25-18. În ultima parte a meciului, jucătorii SCM-ului s-au mobilizat, au jucat aproape fără nicio greșeală și s-au impus cu 25-23.

Jucătorii craioveni au fost încurajați de mai bine de 1500 de oameni, care au cântat și au bătut din palme tot meciul. Zălăienii au fost susținuți, și ei, de 10 suporteri, care au venit de la 500 de kilometri distanţă. Aceștia au fost îmbrăcați la fel, au purtat șepci și tricouri galbene.

În semifinalele Diviziei A1 se joacă după sistemul „3 din 5”. Echipa care acumulează 3 victorii în cele 5 partide se califică în finală. După acest meci, pentru Craiova urmează un altul acasă, după care două la Zalău. Dacă se ajunge la cea de-a cincea dispută, aceasta se va juca la Craiova.

Următorul meci dintre cele două echipe va fi mâine, la 19:00, tot în Sala Polivalentă. Dacă trece de Zalău, Craiova o va întâlni în finală pe învingătoarea dintre Tomis Constanța și Dinamo București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER