Voleibaliștii olteni, înfrânți după decisiv de campioni

Echipa de volei masculin SCM Craiova a pierdut, scor 3-2, meciul jucat împotriva campioanei din sezonul trecut al Divizia A1, Tomis Constanța. În Polivalenta din Bănie au fost aproximativ 300 de spectatori.

Căpitanul Craiovei, Laurențiu Lică, a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Căpitanul Craiovei, Laurențiu Lică (în stânga), a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Craiovenii au pierdut primul set cu scorul de 16-25. Aceștia și-au revenit și au câștigat următoarele două seturi, 33-31 și 25-21. În cel de-al patrulea, constănțenii s-au impus cu 25-22. Aceștia au câștigat și în decisiv, scor 15-11.

„Norocul și arbitrii țin cu cei mai buni”
La sfârșitul meciului, antrenorul craiovean Dănuț Pascu a dat vina pe lipsa de curaj a băieților: „Am început ezitant. Poate i-am respectat prea mult pe adversarii noștri, poate nu am jucat atât de degajat precum ne-am fi dorit”. Chiar și așa, Pascu a fost de părere că jucătorii lui ar fi putut să obțină mai mult din partida cu constănțenii: „Nu pot să spun că mă mulțumesc cu acest punct și cred că meritam mai mult. Nu pot să-mi explic unele decizii ale arbitrilor, dar se pare că norocul și arbitrii țin cu cei mai buni”.

În primele zece etape, echipa Craiovei a strâns 20 de puncte și este pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1. Tomis Constanța a câștigat cele zece meciuri de până acum și este pe primul loc, cu 28 de puncte. Pe podium se mai află ACS Zalău și Dinamo București, cu 26, respectiv 23 de puncte.

În acest sfârșit de an, SCM „U” mai are două meciuri. Primul va fi în Cupa CEV, cu echipa maghiară Kecskemet. Cel de-al doilea se va juca în Divizia A1, împotriva de la VCM Piatra Neamț.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER