Zbaterea între FCU și Universitatea Craiova, o dramă reală a foștilor (sau poate actualilor) suporteri ai Științei

Toate drumurile Olteniei înspre Severin (nu multe, e adevărat) au fost pline, ieri, cu 2-3 ore înaintea partidei Pandurii – Universitatea. Sute de mașini cu număr de Oltenia, multe dintre ele cu fularele sau steagurile Craiovei legate de oglinzi sau scoase pe geamuri. Universitatea încă este un brand puternic, un magnet care atrage oltenii în ciuda controverselor care există, încă, în jurul subiectului. Dar asupra controverselor ne vom apleca ceva mai târziu. Acum să răspundem la o întrebare legitimă: ”OK, au plecat mulți din Oltenia înspre Severin să vadă meciul, dar poate unii dintre ei țineau cu Pandurii?”.

craiova steagÎn tribune, însă, aș zice că porporția de suporteri ai Pandurilor era de 1 la 10. Cea de suporteri ai Universității era 5 la 10. Bine, bine, veți spune, dar restul de 4 din 10 ce erau? Neutri? Steliști? Dinamoviști? Hai să zicem că unul dintre cei patru făcea parte din categoriile astea. Dar trei nu. Trei țineau tot cu Craiova, dar nu știau exact cu care ”Craiovă”. 3 oameni din 10 de pe stadionul din Severin au trăit o dramă la care am fost martor, și pot să spun că am asistat la ea cu durere și regret: drama omului sfâșiat între echipa pe care a iubit-o până în 2010 și cea pe care dreptatea, justiția și bunul-simț îi spun c-ar trebui s-o iubească acum. Fără îndoială, sunt două echipe diferite. Fără îndoială, una dintre ele nu a fost (sau nu este) Universitatea Craiova cea adevărată. De aici și drama. Cum s-a manifestat ea ieri, la Severin? Vă spunem imediat. Vă reamintim că în cele ce urmează ne referim DOAR LA SUPORTERII NESIGURI PE SENTIMENTELE LOR (puteți să le spuneți, cred, suporteri FCU pe cale de transformare), ACEI 3 DIN 10 DESPRE CARE VORBEAM:

Faza I: SPERANȚA (Sângele alb-albastru apă nu se face)

La vederea primului 11 al lui Mulțescu, murmure răzlețe de regret. ”Ce, bă, ăștia nu bagă nici un transfer nou? Unde-i brazilianul? Unde-i țiganu’ ăla mare din atac?”.

Meciul începe și nivelul foarte slab al primei reprize prilejuiește discuții în tribună. Suporterii Pandurilor tac (acei 1 din 10), în timp ce suporterii Craiovei (ai uneia sau ai alteia) dezbat pe chestiunea echipei; a echipelor.

”Parcă nu țineai cu Clona, Gicule”, îl înțeapă un suporter de 40+ cu fular pe care stau mândre ambele steme (și cea în dungi și cea cu leul), pe prietenul cu care venise la meci. Când îi răspunde, Gicu dă glas tuturor celor 3 din 10 suporteri de ieri de pe stadion, zicând ce probabil zic mulți dintre fanii FCU acum: ”Am fost pentru Craiova peste tot în ultimii 20 de ani. Asta e, aia nu mai există, acum o avem pe asta. Nu e Craiova mea, dar e Craiova.”

3 din 10 suporteri de ieri de la Severin țineau încă cu FCU, dar voiau să creadă. Voiau să simtă iarăși pentru Craiova. Voiau să fie convinși. Un gol atunci ar fi fost o lovitură decisivă în forul lor interior. Un joc convingător al Craiovei i-ar fi înseninat, i-ar fi lămurit un pic, i-ar fi câștigat. Dar nu s-a întâmplat.

Faza II: NERVII ȘI ÎNJURĂTURILE (Revine ”Clona”)

Golul de cascadorii râsului primit de Craiova în minutul 57, urmare a unui joc foarte slab, îi face pe acei 3 din 10 suporteri să izbucnească într-un fel de bucurie amestecată cu furie. A fost cea mai tristă bucurie pe care am văzut-o. Dornici să țină cu Craiova, oamenii au izbucnit și s-au întors împotriva Craiovei, furioși pe neputință și lipsă de personalitate.

Cei 3 din 10 încep să le râdă în nas suporterilor declarați și convinși ai Universității, care stau așezați, triști și descumpăniți. Gicu pornește o tiradă: ”Na, mă! Na, asta e Craiova ta! O clonă și atât! O să intre Olguța la pușcărie și n-o să termine nici stadionul, să vezi! Atunci o să se aleagă praful!”.

Altul (tot dintre cei 3 din 10) vociferează tot împotriva primăriței (de care îmi e milă, ascultându-le acele învinuiri de care ea chiar nu se făcea vinovată, cum nu credeam că-mi poate fi milă vreodată de un PSD-ist): ”Așa e când pune Olguța antrenori și tot ea face transferurile!”.

Faza III: REÎNFRĂȚIREA (Un gol în poarta care trebuie poate face minuni)

Când Craiova nu mai părea în stare să pună în pericol poarta gazdelor care nu prea erau gazde, Nuno Rocha se demarcă ideal în stânga, preia bine, înțeapă mingea pe lângă Stanca și este agățat. Balaj arată punctul cu var. 5 din 10 oameni din tribună se ridică în picioare. Cei 3 din 10 nu știu ce să facă. Vătăjelu înscrie în forță și 8 din 10 (adică și unii și ceilalți) izbucnesc fericiți. A fost singurul moment în care 8 din 10 suproteri de la Severin au fost iarăși frați. S-a strigat ”Știința!”, s-a sărit de pe scaune cu un urlet general de deznădejde la ocazia lui Rambe.

Faza IV: ÎNFRÂNGEREA (Mai mult decât un simplu ghinion)

Contrar cursului jocului, Pandurii înscriu în al treilea și ultimul minut de prelungire. Cei 3 din 10 se bucură din nou, de neînțeles, și reîncep să arunce cu invective la adresa celorlalți, ai celor 5 din 10. Aceștia se ridică în liniște și pleacă spre casă. Universitatea Craiova a suferit încă o lovitură ieri seară. Una pe care și-a autoadministrat-o.

Faza V: O RAZĂ DE SPERANȚĂ (cântecul pe întuneric)

În timp ce suporterii de la tribuna a doua ocoleau peluza, în drum către oraș, unde își parcaseră mașinile, galeria Craiovei se masează la gardul de sus, care dă dinspre peluză înspre exterior, și cântă imnul din răsputeri. Cei care îl cântă îi privesc direct în ochi pe cei care merg în tăcere pe aleea de lângă stadion, este evident că li se adresează și le cer un răspuns. Inițial, ochii acestora sunt în pământ. Dar apoi, ca la un semn nevăzut, imnul începe să răsune din tot mai multe piepturi, de jos. Când nocturna se stinge, rămâne doar un imn cântat cu deznădejde, dar cu acea deznădejde pe care ți-o dă speranța pe care n-ai pierdut-o și dragostea care nu a dispărut. Pe întuneric, nu se mai vede câți sau care dintre cei 10 cântă imnul Craiovei. Se aude doar un imn care refuză să moară, al unei echipe care nu va muri niciodată. Universitatea Craiova nu e nici anul acesta o mare echipă, dar trăiește prin fanii ei mai mult decât prin jucătorii care încă n-o înțeleg.

28 comentarii la articolul Zbaterea între FCU și Universitatea Craiova, o dramă reală a foștilor (sau poate actualilor) suporteri ai Științei

 1. craioveanul spune:

  Consider ca suporterii trebuie sa tina si la bine si la rau cu echipa favorita dar asta nu inseamba ca la greseli indmisibile de curtea scolii nu trebuiesc certati jucatorii! Si in familie te certi iti certi copilul ca a gresit dar asta nu insemna ca nu il iubesti! Referitor la echipa noastra este a nostra a orasului nostru si trebuie sa o sustinem indiferent ca unii o numesc in fel si chip adica cativa! Sa speram ca va veni un fundas central BUN si unul pe dreapta! In Rambe am mare incredere in cele cateva minute care la m vazut iar Ivan consider ca ar trebui lasat pe banca pentru a medita si as I da seama ca aerele de vedeta nu fac casa buna cu fotbalul! In rest Hai Craiovaaa!!!

 2. M spune:

  Omiteti o alta categorie de suporteri, cei care nu mai cred in aceasta echipa fara fi suporteri ai FC U( sa nu uitam ca toți am susținut/o). Pur si simplu nu se regăsesc in mediocritate in începuturile de sezon dezastruoase si in jocul slab al echipei. Împărțirea suporterilor este alimentata de prestația echipei si de Greșelile conducerii nu de altceva. Dacă jocul si rezultatele ar fi OK in scurt timp echipa ar avea dinnou suporteri numerosi însă in aceste condiții este greu sa convingi ca ești Universitatea. Procesele cistigate stemele înregistrate etc nu sint suficiente sa atraga suporterii, numai jocul si rezultatele. Mai gândiți/va! Forța Stiinta!

 3. Bogdan spune:

  Ne trebuie jucatori! Simplu! Cu achizitii, cu un joc placut si victorii, acei suporteri erau convinsi. Dar cu investitii minime, cu transferuri ioc, nu au niciun motiv sa-si schimbe optica. In fine, e problema lor. Ce doar cel mai rau e ca nu s-a schimbat nimic. Pana si Multescu cere jucatori. Dar noi Mazarache..Mazarache..

 4. Tarabostes spune:

  „Universitatea Craiova nu e nici anul acesta o mare echipă” – asta știm, însă sunt necesare măsuri, este necesară mai multă muncă pentru a se face performanță.
  Și anul trecut ne supăram că se trage la poartă după ciori, dar după un an jucătorii (forbaliști e un termen pretențios) tot la același nivel sunt din punct de vedere tehnic.
  Înțeleg că Rocha stă rezervă ca o sancțiune pentru că a întârziat la reunirea lotului, dar dacă este mai bun decât Măzărache este păcat să-l transformăm într-un alt caz Curelea/Ferfelea/Dănănae etc., etc.
  Îl apreciez pe Mulțescu pentru sinceritate, însă ce a spus la conferința de presă trebuia să audă jucătorii în vestiar.

 5. rewa spune:

  sunt un vechi sustinator al Craiovei…. ma puteti cataloga al FCU…..cu toate ca o sa se gaseasca printre cititori persoane care o sa ma jigneasca…..va spun decat atat…..nu ma regasesc in echipa asta….echipa asta nu are spiritul echipei pe care eu o sustineam….si pentru care sufeream….si pentru care am plans de atatea ori….nu regasesc aceeasi emotie pe care o simteam atunci cand auzeam rostindu-se cuvintele: ,, UNIVERSITATEA CRAIOVA,,… si nu o sa simt aceasta emotie nici daca aceasta echipa o sa aiba rezultate….nici daca o sa se lupte pentru locurile fruntase…

  echipa mea…echipa cu care eu am crescut…..acolo este si acolo o sa ramana sufletul meu….si acest lucru nu imi poate fi impus nici de o hotarare judecatoreasca, nici de un palmares castigat de unii sau altii si nici de faptul ca echipa asta reprezinta orasul…

  acum vin si va intreb…eu chiar daca nu am fost pe stadion….din ce categorie fac parte?!?

  • Redactia spune:

   E simplu: din categoria oamenilor prostiti de Mititelu. E OK, e o categorie care odata includea sute de mii de oameni. Acum sunteti pe cale de disparitie, deci rari, deci smecheri.

  • Stiinta nu e mititelu spune:

   Nu esti sustinator al Universitatii prostule esti sustinator fc u craiova fosta fc univstiinta…deci societatile bolnavilor de staicu si mititelu.Nu inteleg de ce mortii tai ai comentat aici.

  • ipsilante spune:

   Si, ce performate a avut ECHIPA TA? Doar negative si ridicole! O fi Stiinta actuala, clona, cum o batjocoriti voi, mititeii, FARA ARGUMENTE, dar VOI sunteti CLONELE suporterilor CRAIOVEI MAXIMA si CAMPIOANEI UNEI MARI IUBIRI! Uitati-va-n oglinda si prapaditi-va de ras! Aveti de ce… FORZA STIINTA!

  • Olteanu_l spune:

   Din pacate sunt f multe persoane sau fani FCU, care sunt de aceeasi parere cu tine. O masa mare de oameni influentata, ca sa nu zic manipulata, de presa plus Mitutelu si alti „fanatici”. Cand zic presa, ma refer in special la GSP.
   Personal nu te injur, intrucat stiu sigur ca in timp vei intelege ca perceptia ta este una indusa si nu reala.
   In plus, respect atat fanii FCU, la fel cum o fac cu cei ai noii echipe, care pentru mine reprezinta Universitatea Craiova.
   Iti respect decizia, insa faptul ca ai comentat pe acest site, te cam tradeaza. Nu pari atat de indiferent pe cat spui, in privinta noii echipe.

  • florin spune:

   Te apreciez ptr sinceritate…dar daca cum zici tu clona csu joaca cu dimamo sau steaua tu cu cine tii…sau nu te uiti la meci?,..vrei sau nu aceasta clona este echipa noastra…asta este stiinta…

 6. Alex spune:

  Felicitari celui care a scris articolul! Problema nu este la suporteri si, culmea, nici macar pe banca tehnica. Problema este la nivelul jucatorilor, care refuza sa joace ce sunt invatati (am vazut cu totii ca se poate, dupa primul gol al gorjenilor, precum si din amicalele jucate in Austria). Poate unii au nevoie de o vacanta prelungita la a doua echipa sau pe banca de rezerve.
  Ca idee, actionarii trebuie sa inteleaga ca fara inca vreo 2-3 transferuri nu facem mare branza nici in acest an, iar asta va avea reprercursiuni asupra evolutiei echipei si locului ocupat la finalul campionatului.
  Ori prin aducerea a 2-3 jucatori echipa se poate plasa mult mai sus in clasament, iar banii investiti in acestia se recupereaza din drepturile TV.
  Mecanismul e simplu, numai ca Rotaru trebuie sa inteleaga ca fara jucatori, nu vor veni nici banii la final!

 7. luca spune:

  🙂 @ rewa&redacția pe mine ma 🙂 prostit speranța de Știința… De aceea nu mai vin pe stadion, din motive reale. Cei care vor să cânte în loc să vadă meciul cu suflet de Știința, să cânte pe la karaoke… Că acolo s-au născut! 🙂 cei care merg cu capul plecat, oricum ar fi ei, își amintesc că iubirea de Șțiința stă în inimile lor… nicidecum în fulare, nicidecum în vreun … kk la maka. În rest… cam atât. 🙂

 8. Dumitru Alin spune:

  Foarte frumos articolul. Felicitări.
  Cat despre meci toate comentariile converg la concluzia ca echipa a jucat slab.

  • florin spune:

   Ai dreptate …am jucat slab dar…daca rambe dadea gol cu capul la ultimul atac al nostru eram cei mai buni dintre romani…fratilor asta este fotbalul…te ridica la nori si da cu tine de pamant cand viata este mai frumoasa …pe popov l-am aruncat la groapa de gunoi dar stanca care a gresit la fel ca el daca au castigat nu il critica nimeni…apropo sa nu va mai luati de bulgari…ei sunt sufletul echipei si prietenii mei …

 9. ipsilante spune:

  Am spus-o si am repetat-o, de am ragusit. Stiinta are un lot MODEST, insuficient numeric si neacoperit pe posturi. Un antrenor bun, lasat sa decida singur si sa lucreze in liniste cu acesti baieti, plus cateva plumbe absolut necesare, ar putea obtine un loc in play off, dar nimic mai mult. PENTRU PODIUM, sunt necesare investii si timp: un an, doi, poate trei. Aducerea lui Marcel Popescu este benefica. Numirea lui Multescu ca antrenor, inspirata. Presiunea care se pune pe el acum, insa, cu angajamente si declaratii irealizabile, la stadiul in care ne aflam, va prabusi clubul din nou in deruta, controverse si paguba. Nu este bine ce se intampla. Vrem performanta, FACETI INVESTITII! Doriti si aveti bani DOAR pentru ONORABILITATE, acceptati pasii care trebuie facuti, asumandu-ne si plusurile si minusurile, in timpi rezonabili. Nu solicitati ABSURDUL, sa nu pierdeti ESENTIALUL!
  Existenta noastra, a Stiintai! RABDARE si sa fim, la bine si la greu, trup si suflet, langa club si echipa! Asa vor veni si rezultatele, si PERFORMANTELE. FORZA STIINTA!

 10. Olteanu_l spune:

  Problemele Craiovei:

  1.Comunicare proasta. Faptul ca desi am schimbat conducerea avem aceeasi problema. Promisiuni mari si fapte mici. Fratilor, lasati-ne cu aburelile si spuneti oamenior adevarul. „Craiova nu are bani, deci nu va mai asteptati la transferuri rasunatoare, ne descurcam cu ce avem”. Este atat de greu?;

  2.Eticheta de clona. Eticheta pusa de presa acestei echipe nu va putea fi stearsa prea curand, decat printr-o miscare extrem de inteligenta, care presupune cu totul altceva decat o pozitie de forta (cine ne mai spune clona va fi dat in judecata);

  3.Nu avem galerie.Cat timp nu vom avea galerie vom fi o echipa mica. Nu tranferurile, nu rezultatele, nu antrenorul, nu manipularile creeaza spiritul unei echipe mari, ci galeriile, ele sunt cele care dau tonul. Ele creeaza acea emotie specifica echipelor de traditie si doar ele.

  4. Problemele de imagine. In continuare echipa aceasta este facuta praf de fel si fel de ziaristi si persoane publice care amplifica in continuare ideea ca echipa este o clona, o echipa noua creata de partid etc;

  5 Incertitudinea din jurul echipei. Rotaru nu vrea sa investeasca pentru ca acest proiect nu a starnit atat de mult interes pe cat s-a asteptat, iar suporterii nehotarati nu vin aproape de echipa pentru ca nu se investeste si tot asa.

  6. Transferurile de ochii lumii. Nu poti sa-ti creezi strategia de transferuri in functie de ce vor „fanii” pentru a-i aduce la stadion. Sun foarte multe cazuri de jucatori transferati „la cerere” de la „olteanul” Baluta, la „coordonatorul” Zlatinski sau „”atacantul” Rambe.

 11. Daniel Popescu spune:

  Este incredibil ce reusesc unii (culmea, chiar dusmanii Craiovei) sa faca. Dinamo a schimbat jucatori pe banda rulanta, fara a avea manager, ci doar antrenori valorosi, creste si tineri (Filip, Rotariu, Petre etc), are un plafon salarial mic, si are REZULTATE. Gnohere asta, Bizonul, da 3 goluri Astrei si ce declara Andone? Ca mai vrea 2 atacanti! Asta e diferenta intre echipele cu pretentii si echipele care se multumesc cu prea putin. Culmea e ca noi avem in ograda jucatori talentati, cu un potential imens, dar care joaca fara atitudine, fara cojones, ca pentru o echipa de pluton, devenind ei insisi jucatori de pluton. Am ajuns sa ne rugam de Rocha sa vina la timp la reunirea echipei? De Madson, de Acka? Pai cine sunt astia? Ce rezultate au avut ei? Niste straini mercenari, care nu inteleg nimic din spiritul Craiovei Maxima. Am ajuns sa ne rugam de ei sa isi prelungeasca contractele, pe mai multi bani? Aaaa, nu are cine sa intre in teren in locul lor? Atunci, mai faceti transferuri,si nu mai aduceti ifosati din astia, sau mergeti pe mana pustilor care vor sa se afirme si sunt flamanzi. Si cu unii si altii in teren, oricum vom fi ciuca batailor, dar macar cu astia mici avem o scuza, si poate ca ei vor forma pe viitor o echipa solida, desi pentru asta ar mai fi nevoie de cativa ani de rabdare, si majoritatea ne-am saturat sa aseptam. Iar jucatori ca Ivan, care joaca 3 meciuri si se viseaza deja la Barcelona, ar trebui sa mai stea pe banca de rezerve. Ceva e in neregula in sanul echipei, in mentalitatea jucatorilor. Cum ajung la Craiova, devin jucatori mediocri si vor sa plece, cum e Mateiu. Dumitras fusese cel mai bun fundas dreapta in sezonul premergator transferului la Craiova, Baluta juca f bine la Viitorul, odata ajunsi la Craiova parca au ajuns pe plaja in vacanta cu banii la zi. In schimb daca ar fi ajuns in capitala, mancau pamantul ca sa prinda loc in echipa. Ce sa le mai faci la jucatorii astia cand vezi ca trag caruta ca niste martoage puturoase? Sa le dai un sut in fund si sa aduci armasari pur-sange. Martoagele, out, la salam cu ele, nu avem nevoie de Roche, Madsoni si Acke. Avem nevoie de jucatori cu spirit de sacrificiu, si mai ales, atitudine de INVINGATORI!

 12. Dan spune:

  Văd că tot ne legăm că nu avem drept de a transfera jucători, dar jucătorii care au fost liberi chiar nu au avut valoare să vină la noi? De exemplu Sapunaru pentru postul de fundaș dreapta, cred că dacă i se acorda un salariu bun era la noi, acum este liber Samartean, nici el probabil nu este de valoarea acestui lot, că ați găsit prin liga a treia un brazilian, care să sperăm că este bun! Concluzia este ca este ariciu mare la buzunar și trebuie să ne mulțumim și anul acesta cu puțin!

  • Tarabostes spune:

   Tu nu ai observat Dane că pe la colțuri s-a spus că să-și ia gândul jucătorii de la salari de 10.000 de EUR și că la echipă au rămas cei cu salarii sub 10.000? Săpunaru a preferat să joace în Europa. Sânmârtean nu mai poate. Este talentat, însă nu mai duce ambele faze ale jocului…

 13. Cilly spune:

  Nu stiu ce e cu panica asta a fost un meci ( primul meci ) care trebuia sa se termine egal ( judecând dupa joc si ocazii) si am luat golul înfrângerii in minutul 93 intr-adevăr dureros ..dar nu e un capăt de tara … am jucat fara cele doua transferuri( Rambe a jucat 20 min) si am înțeles ca sunt șanse ca săptămana asta sa vina si fundașul central …eu zic ca in teren cu noile achiziții o sa jucam altceva , de fapt o sa vedem luni , in legătura cu partea financiară noi cu un buget de 5.5 mil € stam foarte bine , hai sa nu mai fim foarte critici pe nedrept , cei doi investitori Andrici si Rotaru cu aport majoritar Rotaru asigura din buzunarul lor 2.5-3 mil€ pe an , iar clubul nu are nici o datorie la momentul acesta , daca privesc la Panduri Tg Jiu care au datorii de aprox.2 mil€ la jucatori si ANAF si care daca nu joaca in grupele Europa League in iarna intra in blocaj financiar si atunci adio licența pentru Europa si o sa mai primească si penalizări cu puncte ca pedeapsa pentru campionatul următor , ce sa mai zicem ,au adus câțiva jucatori buni cu experiența jucând ultima carte pe mana calificări in E.L , daca nu reușesc calificarea urmează dezastrul , eu zic nu-i mai lăudăm atâta pe conducatorii celor de la Tg Jiu…Hai Stiinta !

 14. Dan spune:

  Nu Cilly, nu îi lăudăm pe cei de la Pandurii, dar dane voie să îi lăudăm pe cei de la Dinamo care se mișcă mult mai bine ca noi din toate punctele de vedere, au început campionatul foarte bine și cu bani mult mai puțini. Iar îngrijorarea nu este numai a noastră a suporterilor, este și a antrenorului, care de când a venit la noi tot cere întăriri!

 15. Dan spune:

  Și încă ceva ,Pandurii săraci, săraci, dar îl convinsera și pe Sanmartean să semneze cu ei și dureros este nu că semna cu Pandurii, dar se pare că la vrut și Universitatea, chiar i sa propus un contract și el totuși a ales Pandurii! Oare de ce se feresc jucătorii valoroși să vină la noi?

 16. Cilly spune:

  Domnilor laudati si criticati pe cine vreți voi dar tineti cont ca a trecut doar o etapa , Santmartean sau orice jucător este tentat sa semneze cu Panduri cand in disperarea si inconstienta lor promit salarii de 15.000 € net /luna , rămâne de văzut in viitor al cui management este mai bun al lor care oferă salarii mari pentru jucatori experimentati sau noi care dam 100.000 € pentru Stephan Drăghici (18 ani ) intr-o perioada in care nu avem drept de a transfera si-l trimitem pana in iarna la Valcea , despre Dinamo pot sa spun decât ca are un management aproape identic ca al nostru dar a trecut doar o etapa si nu pot spune ca la ei e bine si la noi rău , o sa tragem linie inainte de play – off si eu cred ca atat javrele cat si noi vom fi in primele șase …Hai Stiinta !

  • ipsilante spune:

   Daca luam in calcul banii din drepturile TV, Panduri-locul 3 (noi 8 !) si sumele care le vor intra din participarea in EL, cred ca-si pot permite sa traiasca(transfere) binisor. Si o fac! In plus, la ei, posibila promovare in etapele superioare ale competitiei, poate sa le aduca o adevarata comoara. Deci, hai sa nu ne mai comparam cu ei, ca mi se face rau. Dar, mai exista un exemplu: Dinamo, care nu joaca in Europa, are probleme financiare si totusi, cu o conducere profesionista, ar parea ca se vor bate, si in acest sezon, la podium. Ramane de vazut! Sper sa ne revenim noi si sa se prosteasca ei. FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER