Ziua în care ne omagiem Simbolul

La locul în care se odihneşte „Tunarul” Ştiinţei a fost pelerinaj în jurul prânzului, fiindcă s-au scurs 19 ani de când nea Nelu nu mai este printre noi. Nu au uitat de Ion Oblemenco nici clubul căruia i-a aşezat primele trofee în vitrină, nici foştii colegi care l-au îmbrăţişat după golurile marcate în tricoul alb-albastru şi nici fanii care s-au bucurat în tribune sau care au învăţat că să iubeşti Ştiinţa înseamnă să-l venerezi pe cel care îi este simbol. Cvadruplu golgheter, căpitan, antrenor, conducător, câştigător de campionate şi cupe a fost la Craiova cel alintat „Tunarul”. Când a plecat, neverosimil de devreme, ne-a lăsat amintiri inegalabile, o istorie cu care ne mândrim şi un nume pe veci pentru arena noastră de legendă.

Foştii colegi din Campioana Unei Mari Iubiri, urmaşioblei din Craiova Maxima, dar şi suporteri din Fan-Clubul Blue Lions au fost astăzi la locul unde se odihneşte cel mai iubit jucător al Universităţii din toate timpurile. Au fost şi coroane de flori, lacrimi, lumânări şi un discurs impresionant al preotului care a ţinut slujba de pomenire şi care l-a prezentat pe nea Nelu ca pe un erou al Băniei.

4 comentarii la articolul Ziua în care ne omagiem Simbolul

 1. Tarabostes spune:

  Nu i s-a spus degeaba Tunarul. A marcat foarte multe goluri prin șuturi de la distanță, iar într-un meci cu Farul, mingea pe care a șutat-o a rupt plasa porții…

 2. ipsilante spune:

  Cel mai mare si emblematic fotbalist din istoria Stiintei. Prin activitatea lui exemplara si performante, a scris pagini de legenda, atit ca jucator cat si ca antrenor, in culorile alb-albastre. Nu-l vom uita niciodata! FORZA STIINTA!

 3. rocco spune:

  Nea Nelu esti in inimile noastre pentru totdeauna!
  Respect!

 4. roccos spune:

  Respect pentru totdeauna!
  Te iubim oriunde vei fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER