Zlatinski, precum Brandan

Integralist în cele două meciuri cu care Bulgaria şi-a isprăvit preliminariile pentru Euro 2016, Hristo Zlatinski şi-a „asigurat” absenţa în următoarele două meciuri ale Ştiinţei, unele extrem de importante, cu Dinamo şi la Giurgiu. Bulgarul l-a imitat pe cel căruia i-a luat practic poziţia în structura echipei, argentinianul Pablo Brandan. Acum un an, fostul căpitan al Craiovei încasa intenţionat un „galben” pe „Cluj Arena” pentru a-şi ispăşi suspendarea în meciul de Cupă de la Caransebeş. Totuşi, în meciul următor de campionat, cel zlatcu ASA, Brandan  era eliminat pe final şi pierdea derby-ul din Ştefan cel Mare.

Hristo Zlatinski a apelat şi el la acelaşi truc pentru a fi eliminat la Ploieşti şi a sta în meciul de Cupă de la Bacău. Numai că în următorul joc din Liga I, cu Pandurii, bulgarul a încasat un galben care l-a scos din calcul pentru jocul de la Cluj, iar eliminarea de la Botoşani îl face să rateze, la fel ca Brandan, cel mai aşteptat meci al sezonului, cel cu Dinamo. Cum bulgarul a fost eliminat direct pentru duritate va absenta mai mult ca sigur şi în partida de la Giurgiu. Zlatinski ar reveni pe teren tocmai pentru duelul direct cu Brandan, din partida Universitatea – ASA, în etapa a patra a returului, pe „Extensiv”.

Vestea bună este că de săptămâna aceasta Madson se va antrena normal.

4 comentarii la articolul Zlatinski, precum Brandan

 1. Tarabostes spune:

  Cine l-a învățat să faulteze la Ploiești l-a învățat să procedeze așa și la Botoșani… 🙂

 2. Dan spune:

  Scrieți că vestea buna este că poate juca Madson, dar Ferfelea de care ne spunea Felix că este câștigul Universității în acest campionat mai joacă și el să ne arate pentru ce este plătit cu 8.000 pe lună? Am vrea să vedem ce bine se pricepe Felix la fotbal, cu realele câștiguri așa cum se exprima el, Curelea și Ferfelea!

 3. Dan spune:

  Sa se uite Felix, să vadă ce înseamnă jucători; Ioan Hora, venit la Pandurii liber de contract, nu ca Zlatinski!

 4. ipsilante spune:

  Zlatinski pare un castig pentru Stiinta dar ataca adesea necontrolat. Daca va lipsi, la fiecare doua etape jucate, ma intreb cum va ajuta el echipa, la atingerea obiectivului: calificarea in play-off? FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER