Zlatinski și Dumitraș, în echipa etapei a 5-a

Mijlocașul bulgar Hristo Zlatinski și fundașul Andrei Dumitraș, ambii de la Universitatea Craiova, se regăsesc în echipa etapei a 5-a, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal.

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-CONCORDIA CHIAJNA, LIGA 1 (8.08.2015)

Hristo Zlatinski a reușit golul de 2-0 al întâlnirii cu Concordia Chiajna, de pe „Extensiv”.

Pe site-ul LPF, Andrei Dumitraș a fost caracterizat astfel: „De fiecare dată când Săndoi & Cârţu au apelat la el, acesta s-a achitat bine de sarcinile impuse de antrenori. În plus, deşi este fundaş, a arătat în mai multe rânduri că are calităţile necesare pentru a scoate, prin dribling, un adversar din joc”.

Cât despre Hristo Zlatinski: „Experimentatul mijlocaş, adus în această vară de la campioana Bulgariei, şi-a arătat clasa în momentul în care l-a lobat pe Matache, fructificând pasa lui Mateiu. Acesta s-a aflat la primul meci ca titular”.

Echipa etapei a 5-a arată astfel: Cerniauskas (Dinamo) – Dumitraș (Universitatea Craiova), Hodorogea (Viitorul), Marc (Dinamo), Rippert (Petrolul) – Enache (Astra), Cabrera (FC Botoșani), Zlatinski (Universitatea Craiova), Tănase (Viitorul) – Golubovic (CSMS Iași), Moussa (Petrolul). Antrenor: Gică Hagi (Viitorul).

În urmă cu o săptămână, în cea de-a cincea rundă, Universitatea Craiova a învins Concordia Chiajna cu scorul de 2-0.

D.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER